+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hellevoetsluis.

Leefstijlcoach Hellevoetsluis Hellevoetsluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Health Factory

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Sluit je aan bij het meest succesvolle GLI-initiatief van Nederland en word een essentieel onderdeel van ons gouden team. X-Fittt GLI biedt de unieke kans om bij te dragen aan persoonlijke transformaties naar een gezonder, fitter leven. Als leefstijlcoach werk je in een beweegcentrum/sportschool, waar je individuele coaching en groepsbijeenkomsten verzorgt. Jouw inzet en empathie zijn de sleutel tot het realiseren van blijvende veranderingen. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wij, X-Fittt GLI, zijn op zoek naar een gemotiveerde leefstijlcoach die ons gouden team komt versterken in Hellevoetsluis.

Wij zijn:
X-Fittt GLI! Het meest succesvolle GLI-initiatief van Nederland.

X-Fittt GLI is dé gecombineerde leefstijlinterventie om op een verantwoorde wijze veel af te vallen en om een actievere en gezondere leefstijl aan te nemen. Wij geloven dat de kracht van persoonlijke transformatie en het bereiken van een gezonder, fitter leven begint bij de juiste begeleiding en ondersteuning.

Als leefstijlcoach van X-Fittt GLI ben je actief in een beweegcentrum/sportschool bij jou in de buurt om daar de doelgroep te begeleiden. Je zit één op één met de cliënt voor coaching en daarnaast geef je als leefstijlcoach verschillende groepsbijeenkomsten. Het is belangrijk dat jij je kunt inleven in de uitdaging van de deelnemer, dat jij je volledig inzet om het gewenste resultaat te behalen en dat jij altijd net dat stapje extra wil zetten. 

Wil jij dus echt het verschil maken als leefstijlcoach, stuur ons dan je CV + motivatiebrief via de knop ''Solliciteer nu'' op deze pagina.

Gevraagd

Jij bent:
In het bezit van een diploma HBO Leefstijlcoaching en bent ingeschreven bij de beroepsvereniging van leefstijlcoaches (BLCN) of hebt de ambitie om dit te behalen samen met ons.

Je volgt een van deze opleidingen: fysiotherapie, diëtetiek, toegepaste psychologie, enzovoort. Deze bieden ook de mogelijkheid om de aantekening leefstijlcoach te behalen. Daarnaast kun je met de minor Voedings- en Beweegcoach ook aan de slag als leefstijlcoach.

Aanbod

What’s in it for you:
-  Je krijgt de kans om je te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk, binnen een landelijk netwerk van professionals.
- Je wordt ontzorgd van administratieve lasten zoals declareren.
- Er zijn secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Je wordt erkend en gewaardeerd als een gecertificeerde expert in leefstijlcoaching.
- Je krijgt de ruimte om te doen waar je het beste in bent: het coachen en inspireren van mensen op hun reis naar een gezonder leven.


Uren

16 - 32 uur
Minimaal 16 uur, eventueel later opbouwen naar meer uren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in