+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Manager Zorg (Teamcoach) Rotterdam - hybride Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centrum Indicatiestelling Zorg

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.823 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als Teammanager speel je een cruciale rol in het leiden van meerdere operationele teams die zich bezighouden met het beoordelen van aanvragen binnen de Wet langdurige Zorg. Je krijgt de kans om je leiderschapsvaardigheden te tonen door situatiegericht leiding te geven, variërend van coachend tot sturend. Met een focus op resultaten, sfeer, en ontwikkeling van medewerkers, kun je echt het verschil maken. Je werkt hybride, waardoor je zowel online als offline de teams verbindt. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering en resultaten van een aantal operationele zelfstandige teams. Je geeft leiding aan drie tot vier teams van in totaal 42 tot 56 fte. Deze teams bestaan uit beoordelaars en onderzoekers die aanvragen van de Wet langdurige Zorg beoordelen. Een belangrijke taak dus!

Situationeel leiderschap tonen is daarbij van belang. Daarmee bedoelen we dat je kunt schakelen tussen bijvoorbeeld coachend leidinggeven en meer sturend optreden wanneer de situatie daarom vraagt.

Je coacht je teams bij het behalen van de resultaten. Het op tijd en kwalitatief goed behandelen en afronden van aanvragen voor de Wlz zijn daarbij belangrijke doelstellingen. Je ziet toe op een goede sfeer en samenwerking binnen de teams. Daarnaast heb je periodiek ontwikkelgesprekken met je teamleden en voor je waar nodig verzuimgesprekken. Je kunt dus echt impact maken op zowel onze dienstverlening als onze medewerkers! De teams werken hybride en dus zal je ze regelmatig online ontmoeten. De verbinding behouden is daarbij van belang!

Als teammanager werk je nauw samen met je collega teammanagers in het westen van het land. Jouw team bestaat uit 12 teammanagers en een regiomanager. Met je collega’s ben je in de regio integraal verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van meerdere operationeel zelfstandige teams. Daarnaast maak je ook deel uit van het landelijke managementteam, waarmee je gezamenlijk verantwoordelijk bent voor de ontwikkeling van de organisatie.



Gevraagd

Je bent een teamspeler en hebt relevante ervaring in het samen met collega’s leidinggeven aan een afdeling of organisatieonderdeel. Verder heb je aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan teams, waarbij je de verschillende leiderschapsstijlen (coach, manager en leider) weet toe te passen en daarbij teams verder helpt in hun ontwikkeling.

Wat wij graag terugzien:

  • Je hebt hbo/wo-werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring in het begeleiden van teams.
  • Je hebt een energieke en toegankelijke persoonlijkheid en kunt je staande houden in een veranderende en dynamische omgeving.
  • Je bent gericht op teamontwikkeling en ziet ontwikkeling en leren als een continu proces.
  • Je bent in staat om moedige gesprekken in de teams te begeleiden en de blokkerende onderwaterthemas bespreekbaar te krijgen.
  • Ervaring opgedaan binnen een uitvoerings- of zorgorganisatie is een pré. Goed om nog te weten; CIZ hanteert methodieken rondom Agile werken (SAFe, Kanban, Lean, Scrum).


Aanbod

We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie, onder andere met een persoonlijk ontwikkelbudget. We bieden een uitdagende en inhoudelijk interessante functie voor in eerste instantie 1 jaar, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. En een salaris van maximaal € 5.823,65 bruto per maand (schaal 60 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek. (Binnen het CIZ-functiehuis is de functie Teammanager ekend onder de functietitel Teamcoach.)

Wat krijg je nog meer:

  • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden en hybride werken;
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via e-learning van Goodhabitz;
  • Een Fit voor werk budget van € 2.000, - (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in is te zetten voor extra verlof, een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven;
  • 23,5 vrije dag o.b.v. 36 uur en de ruimte om nationale feestdagen om te ruilen;
  • Een thuiswerkbudget van € 775,- netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
  • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
  • 8% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
  • Collectief pensioen bij ABP, het CIZ neemt 70% van de premie voor haar rekening.

Als je net zo enthousiast wordt van het lezen van deze tekst als wij werden van het schrijven ervan, dan nodigen we je van harte uit om te reageren! We gaan actief met sollicitanten in gesprek, dus dat betekent dat deze vacature geen vaste sluitingsdatum heeft.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken, die op kantoor in Rotterdam of Amsterdam zullen plaatsvinden. Daarnaast is een assessment onderdeel van het selectieproces. Twijfel je nog of wil je meer weten? Voel je vrij om contact op te nemen onze recruiter Olaf via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of op 06 42 34 77 94.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in