+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Manager Digital Zorg (junior) Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Manager Digital / Innovation Specialist - Consultant werk je in een team van IT professionals (zowel in- als extern). Zonder digitale transformaties geen vooruitgang! De Manager Digital / Innovation Specialist - Consultant is van A-tot-Z verantwoordelijk. Na een gedegen inwerktraject van een aantal weken, waarbij je alle huidige processen en systemen je eigen gaat maken, ga je aan de slag in een zelfstandige rol. Doordat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden, kom je proactief met haalbare verbetervoorstellen. Je vertaalt de strategie naar de operatie. Je ziet de kansen in de markt en hebt het vermogen deze om te zetten in benodigde aanpassingen van processen en IT. Je bedenkt oplossingen voor complexe vraagstukken die groei en/of ontwikkeling van de organisatie in de weg zitten. Natuurlijk draag je ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie van de diverse door jou geïnitieerde digitaliseringstrajecten. Daarbij geef je sturing aan projectteams ( waaronder applicatiebeheerders en leveranciers) en/of werkstromen. Je bent als MT-lid de sparringpartner voor de directie en rapporteert ook aan haar.
Procedure: Telefonisch kan er helaas geen extra informatie vertrekt worden. Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen

Gevraagd

Persoonlijkheid is het allerbelangrijkste: een enthousiaste, positieve collega die proactief en vakvolwassen is, visie heeft, out of de box kan denken en vanuit ervaring passende digitale oplossingen kan bieden voor de verschillende groei- en innovatievraagstukken binnen de organisatie. Daarbij voel je je thuis in een snelgroeiende organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen. Je denkt breder dan jouw vakgebied, hebt een ondernemersinstelling, bent communicatief vaardig en hebt geen 9-to-5 mentaliteit. Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding en minimaal 3 jaar relevante ervaring in IT transformaties, digitalisering en/of innovatieprocessen. Als geen ander weet jij draagvlak te creëren voor de te nemen stappen die jij noodzakelijk acht. Ook als je ervaring hebt als Consultant en ‘graag aan de andere kant van de tafel zit’, verzoeken wij je te reageren. Heb je geen branche ervaring? Geen probleem. Het geniet juist de voorkeur dat je ervaring met transformation/ innovatietrajecten hebt in een andere branche; denk aan toerisme of verzekeringen. Heb je ervaring met het werken met de principes Agile, Scrum, Lean Six Sigma? Deze kennis kan je zeker inzetten! Het allerbelangrijkste is dat je blij wordt van deze beschrijving. Niet alleen adviseren, maar zeker ook implementeren!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Manager Digital werk je in een nieuwe functie, die ontstaan is omdat de organisatie gestructureerd wil werken aan innovatie. Je werkt vanuit  het hoofdkantoor in een mooi kantoorpand met een geweldig 'urban' uitzicht. Het kantoor is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Jouw werk heeft grote impact. Je hebt veel bewegingsvrijheid om invulling aan je rol te geven. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring. Tevens biedt de organisatie goede secundaire  arbeidsvoorwaarden. Bij gebleken geschiktheid kan de organisatie goede groeimogelijkheden bieden. Zij groeit hard, waardoor er mogelijkheden zijn om mee te groeien met de organisatie. Na een gedegen selectietraject zal je een vaste baan (bepaalde tijd contract)  aangeboden worden bij onze opdrachtgever.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Manager Digital / Innovation Specialist - Consultant werk je in een omgeving waar de mens echt centraal staat! Niet alleen voor de patiënten wordt goed gezorgd, maar ook voor de medewerkers die als doel hebben om de zorg in Nederland te verbeteren. Er wordt hard gewerkt om met het team (van graduates tot professionals) de beoogde kwalitatieve, maar ook commerciële doelstellingen te behalen. De bedrijfscultuur laat zich omschrijven als: zorgzaam, commercieel, bewegend, ondernemend, hands-on en ‘getting-things-done’. De organisatie kijkt graag vooruit en wil verbeterstappen maken! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in