+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hellevoetsluis.
Laad meer vacatures

Medewerker Facturatie Hellevoetsluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van den Ban Autobanden

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.250 - € 2.900 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Het bedrijf is een belangrijke speler in de banden- en velgendistributie en groeit snel. Als medewerker facturatie doe je veel verschillende administratieve taken. Je werkt samen met collega’s en zorgt dat alles goed loopt. Je helpt bij het verwerken van orders en zorgt dat chauffeurs de juiste papieren hebben. Je werkt ook samen met andere afdelingen om klanten de beste service te geven. Dit is jouw kans om een belangrijke rol te spelen in een dynamisch team. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een internationale groep van bedrijven die zich bezighoudt met de distributie van banden en wielen. Zij zijn een leidende speler op het gebied van Europese banden- en velgen distributie met een flinke groei-ambitie. De werkmaatschappijen zijn actief in verschillende onderdelen van de automotive supply chain – denk aan internationale groothandel, regionale distributie, productie, retail en dienstverlening.

Wat ga je doen?
Als medewerker facturatie ga je aan de slag met allerlei verschillende administratieve werkzaamheden en werk je veel samen met verschillende collega’s. Het verwerken van verkoop- en retourorders (o.a. het op tijd aanleveren van uitgaande orders richting ons warehouse en buitenlandse voorraadhoudende vestigingen) behoort ook bij je takenpakket. Daarnaast verzorg je onze chaffeurs van ritdocumenten zodat zij goed voorbereid en met de juiste papier op pad kunnen gaan. Samen met andere afdelingen zoals Sales Support en Customer Service bijdragen aan de beste service voor de klant. Kortom, jij bent dé schakel tussen Verkoop, Transport en Logistiek!

Gevraagd

Voor de functie medewerker facturatie zoeken we iemand die flexibel, proactief, stressbestendig en no-nonsense mentaliteit heeft. Daarnaast beschik je over de volgende vereiste:
  • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 2 met als voorkeur in de richting Handel, Logistiek of Transport of vergelijkbaar;
  • Een goede beheersing van Nederlands en Engels taal een extra vreemde taal is mooi meegenomen;
  • Ervaring met het werken in een ERP systeem en bij voorkeur MS Dynamics AX.


Aanbod

Wat wij bieden?
Een succesvol, ambitieus en innovatieve werkomgeving binnen een vooruitstrevende organisatie. Er zijn opleidingsmogelijkheden en altijd toegang tot GoodHabitz. Daarnaast is er iedere dag een heerlijk verse lunch voor maar € 2,45 per lunch in de kantine. Een discaal aantrekkelijke fitnessregeling behoort tot de mogelijkheden. En iedere vrijdag is er een vrijdagmiddagborrel om de week met je collega's goed af te sluiten! Verder kun je rekenen op:
  • Een mooi salaris tussen de €2.250,- en €2.900,- bruto per maand;
  • Een winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
  • Een middelloon pensioenregeling (60% inleg werkgever);
  • Een reiskostenvergoeding (v.a. 10 km enkele reis);
  • 8% bruto vakantiegeld;
  • 25 verlofdagen o.b.v. fulltime;
Interesse?
Ben jij de Medewerker Facturatie die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Mats vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in