+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hendrik-Ido-Ambacht.
Laad meer vacatures

Schilder Hendrik-Ido-Ambacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je aan het herstellen van schade in huizen, zoals na inbraak of bij lekkages. Dit is belangrijk werk, want je helpt mensen die moeilijke dingen hebben meegemaakt. Je komt in een team met verschillende vakmensen. Als schilder praat je goed met je collega's en klanten. Je krijgt een eerlijk salaris en kunt sparen voor leuke dingen. Ook is er kans op een vast contract. We zorgen dat je met plezier naar je werk gaat en blijft leren. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij ons bedrijf werk je aan het herstellen van schade veroorzaakt door inbraak, lekkages, storm en brand. Je draagt bij aan het herstel van woningen voor mensen die moeilijke tijden hebben doorgemaakt - een zeer dankbaar vak!


Ben jij het?

Je werkt samen in een team van vakmensen, waaronder loodgieters, timmermannen en stukadoors. Als ervaren schilder communiceer je helder en vriendelijk met je collega's en natuurlijk ook met de klanten waarvoor je werkt. Ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs.


Wat wij bieden

Je ontvangt een passend salaris op basis van je ervaring en functie, uitbetaald per week of per vier weken. Je mag een brutosalaris tussen de €2.600,- en €3.300,- per maand verwachten. Pensioenopbouw verloopt via de door jou gekozen pensioenregeling. Bij goed functioneren behoort een vast contract op korte termijn tot de mogelijkheden. Bij Faber onderhouden we regelmatig contact, zodat je met plezier en vertrouwen naar je werk gaat en we je de juiste leermogelijkheden kunnen bieden. Via ons beloningssysteem spaar je met elk gewerkt uur voor cadeaus, uitstapjes en gereedschap.


Waar jij werkt

Al bijna 30 jaar bieden wij schadeherstel bij calamiteiten aan. Door korte communicatielijnen en nauwkeurig werk kunnen klanten snel genieten van een herstelde woning. Neem snel contact met ons op en ervaar de waardering voor jouw werk!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in