+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hendrik-Ido-Ambacht.
Laad meer vacatures

Verkoopmedewerk(st)er met een hart voor dieren (32-38 uur) Hendrik-Ido-Ambacht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Intratuin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van dieren en alles wat daarmee te maken heeft? Dan is deze baan perfect voor jou! We zoeken iemand voor onze dieren- en vijverafdeling. Je werkt in een team en zorgt dat alles er mooi uitziet. Je helpt klanten met advies over producten en de verzorging van hun huisdieren. Ook help je bij kleine evenementen. Je krijgt een leuke baan in een winkel die altijd verandert. Plus, je krijgt korting op bijna alle producten en leuke uitjes met collega's. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gek op dieren en alles wat daarbij komt kijken? Kan het jouw niet pluizig of kwispelend genoeg zijn? Dan is dit jouw baan! Voor onze vestiging Intratuin Hendrik Ido Ambacht zijn wij per direct op zoek naar een verkoopmedewerk(st)er voor onze dieren- en vijverafdeling. Gek op dieren en op zoek naar een baan voor 32 of 38 uur? Reageer dan zeker.

Wat ga je doen?

Samen met het team van de buitenafdeling ben je verantwoordelijk voor de gehele dieren- en vijverafdeling. Je zorgt dat alles er strak bij staat en de schappen altijd netjes gevuld met de nieuwste producten. De klanten weet jij alles te vertellen over nieuwe producten en de handigste gadgets voor hun huisdier. Ook over de verzorging van het huisdier heb je veel verstand. Je weet iedere klant te adviseren over de juiste producten voor de behoefte van het dier. Ook zorg je er voor dat kleine evenementen zoals een dierenfotograaf of een demo van een diervoedermerk op rolletjes verloopt.

Het komt goed uit wanneer je:

  • misschien al wat ervaring hebt opgedaan bij een dierenspeciaalzaak.
  • een relevant mbo diploma hebt, zoals dierverzorging.
  • al wat kennis hebt opgedaan over dierenvoeding en dierenproducten.
  • Klantgericht bent en graag zowel zelfstandig als in een team werkt.
  • Een koopavond en de gehele zaterdag beschikbaar bent.

Wat bieden wij?

Wij zorgen voor een fijne werkplek met ieder seizoen een veranderende winkel. Ook jouw afdeling houden we natuurlijk up to date! Door het grote assortiment heb je een afwisselende functie in een gezellige winkel met een salaris conform de CAO Retail non food, module tuincentra. Ook hebben wij een fantastische personeelsvereniging met ieder jaar leuke uitjes. Daarnaast krijg je van ons 20% personeelskorting op bijna alle producten.

Ben jij die verantwoordelijke dierenliefhebber die er voor gaat zorgen dat jouw afdeling er altijd netjes bij staat? Laat dan van je horen en solliciteer bij ons. We kijken er naar uit kennis te maken!

 



Gevraagd

1
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in