+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hoofddorp.
Laad meer vacatures

Reclame * Marketing * Media * Account Specialist Junior Hoofddorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Reclame, Marketing & Media ‘Account Specialist’ heb jij de kennis en fungeer jij als spil in deze ambitieuze en nuchtere media organisatie. Om je functie goed uit te kunnen oefenen heb je contact met veel verschillende in- en externe partijen. Je kunt denken aan de Key Accounts, Mediabureaus en jouw collega’s van de afdelingen finance, inkoop, sales  en planning. Het komt ook voor dat je direct contact hebt met de klant.  Aan de hand van een grote diversiteit aan doelgroep analyses en omdat je de haalbaarheid van reclamecampagnes bepaalt, weet jij een uitstekend advies te geven aan jouw collega’s van sales. Je fungeert als inhoudelijke gesprekspartner voor hen. Sales zal vervolgens dit advies presenteren bij de Key Accounts. Het is een hectische functie, waarbij prioriteiten continue opnieuw moeten worden gesteld. Je schrijft op-maat-adviezen per account vraag en onderbouwt deze door grondige analyses. Je maakt daarbij gebruik van up-to-date informatie en de beste software systemen. Altijd op zoek naar de beste oplossing! Ook zet je jouw commerciële kwaliteiten in bij het verstrekken van het juiste advies. Je denkt mee met de accounts, geeft creatieve opties (ook ongevraagd) en maakt de Reclame Campagne mogelijk! Naast jouw dagelijkse werkzaamheden, neem je ook deel aan bedrijf brede, internationale projecten. Een mooi voorbeeld is het internationaal project ‘Duurzaamheid’. Kortom een rol waar je je zeker niet gaat vervelen!
Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Gevraagd

Reclame, Marketing & Media Account Specialist: Studierichting is niet van belang, analytisch vermogen, organisatie- en communicatietalent des te meer! Je kunt meerdere ballen in de lucht houden en weet continu de juiste prioriteiten te stellen. De dynamische reclamebranche is jouw branche. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en je minimaal een jaar bewezen in een administratieve (wellicht ook analytische) functie. Wanneer je jouw meest ideale werkplek omschrijft, noem je de woorden: leuke collega’s, hectiek, no nonsens, ‘doe maar gewoon…’, veel humor, klantgericht, enthousiast en gedreven. Je bent de Nederlandse taal vaardig en kunt goed met het MS Office pakket werken. Excel vind je een fijn programma. Ook als je nog veel kunt leren van Excel en het leuk vindt om je hierin te verdiepen, vragen wij je te reageren. Het allerbelangrijkste is toch wel dat je blij wordt van de functie omschrijving en niet kan wachten om meer over de vacature te weten te komen! Ik vertel je graag meer!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Reclame, Marketing & Media Account Specialist ; jouw werk is direct zichtbaar in de geweldige en succesvolle reclamecampagnes. Geen dag is hetzelfde! Je hebt een zeer afwisselende functie, waarbij je met je team veel vrijheden hebt. De organisatie biedt een mooie balans thuiswerken – kantoor. Er wordt 50% vanuit huis gewerkt. Eerlijkheid, directheid en openheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Iedereen kan echt zichzelf zijn! De organisatie biedt een passend salaris van circa € 2.500,-- tot € 3.000,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast zijn moderne secundaire arbeidsvoorwaarden onderdeel van het pakket, waaronder 28 vakantiedagen, pensioen, reiskosten o.b.v. OV en vele mogelijkheden (internationale Campus) tot persoonlijke ontwikkeling . Je werkt in een jong team, waar naast hard werken ook ‘gezelligheid’ belangrijk is.  De maandelijkse borrel en de 3 maandelijkse meet-ups op ludieke locaties zijn ook altijd goed bezocht & gezellig!
 

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bekende speler in de reclame / media branche, die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. In Nederland werk je vanuit een mooi kantoorpand in een klein hecht team; je kent al je collega’s! Ook werk je internationaal samen met collega’s uit andere landen. Zij biedt mooie ontwikkelmogelijkheden! Jouw persoonlijke groeidoelstellingen worden besproken. Ook is de mogelijkheid om tezamen met internationale collega’s op de buitenlandse Campus je te ontwikkelen. Klantgerichtheid staat er als vanzelfsprekend centraal. Er heerst een informele sfeer en uitstraling. Andere woorden die de werksfeer het best omschrijven zijn: no nonsens, teamspirit,  gezelligheid, een mooie balans hard werken en lol. Collega’s waar je op kunt bouwen en die je kunt vertrouwen! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in