+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Managementassistent Hoogerheide

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tummers Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van organiseren en ondersteunen op hoog niveau? Dan is de rol van Managementassistent bij Tummers Food Processing Solutions iets voor jou. Je komt te werken in een wereld van innovatieve machines en gepassioneerde mensen. Als Managementassistent ben je de steun en toeverlaat van de directie en het managementteam. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt, van agenda s beheren tot het regelen van reizen. Een baan waar elke dag anders is. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een organisatorisch talent met een passie voor ondersteuning op hoog niveau? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een ervaren Managementassistent om ons team bij Tummers Food Processing Solutions te versterken!

Over Tummers
Werk je bij Tummers, dan werk je bij een wereldspeler die actief is met drie bedrijven: Tummers Food Processing Solutions, Tummers Simon Dryers Technology en Tummers Metal Solutions.
Hoe indrukwekkend onze machines en technieken ook zijn, onze mensen maken het verschil. Trots en gepassioneerd werken we samen aan totaaloplossingen voor tal van opdrachtgevers. De Tummers Group is een innovatief familiebedrijf met een informele werksfeer.

Als Managementassistent ondersteun je de directie en het managementteam van Tummers Food Processing Solutions (FPS), een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als wereldwijde leverancier van machines en proceslijnen voor de aardappelverwerkende industrie, leveren we een cruciale rol in deze sector.

Jouw rol
Als Managementassistent ben jij ‘de olie in de machine’ van deze machinebouwer. Dat betekent o.a. dat je leiding geeft aan je collega’s van de receptie en de directeur FPS assisteert, faciliteert en ondersteunt bij de uitvoering van zijn werkzaamheden. Je beheert en bewaakt zijn agenda, stelt prioriteiten, bereidt vergaderingen en bijeenkomsten voor met de daarbij behorende faciliteiten zoals catering, apparatuur en benodigde stukken. Maar je regelt ook dienstreizen met de daarbij behorende documenten voor je collega’s over de hele wereld, onderhandelt met hotels, boekt vlieg- en treinreizen en weet in dit alles vlekkeloos, efficiënt en professioneel te communiceren in zowel Nederlands als Engels.

Reageren op deze vacature kan tot en met 31 mei 2024. Binnen twee weken na sluitingsdatum krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een nadere kennismaking met onze directeur FPS en HR manager. Na deze kennismaking volgt een tweede gesprek met twee andere interne stakeholders. Onderdeel van de selectieprocedure kan een assessment zijn.

Waarom jij de Managementassistent bent die het verschil maakt?

Omdat jij aantoonbaar relevante meters hebt gemaakt in eenzelfde of vergelijkbare functie en in ieder geval

  • in staat bent met een organisatiesensitief/kritische houding je positie als typische ‘spin in het web’ in een professionaliserende organisatie in te nemen;
  • een klantgerichte, nauwkeurige en representatieve houding laat zien;
  • kennis hebt van administratieve en secretariële processen;
  • het niet schuwt je mannetje te staan waar veel belangen een rol spelen;
  • een goede klik met directeur FPS hebt en leiding kunt geven aan je collega’s van de receptie.
Om je werk goed te kunnen doen is het fijn als je:
  • minimaal mbo 4 werk- en denkniveau hebt;
  • goed overweg kunt met Office 365;
  • verbaal sterk bent en snel kunt schakelen, met regelmaat op meerdere borden tegelijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in