+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving IJsselmuiden.
Laad meer vacatures

Service Adviseur / Planner IJsselmuiden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werkis / verder met werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Stoter BV zoeken we een Service Adviseur / Planner die van aanpakken weet. In deze rol ben je belangrijk voor het soepele werken van onze processen. Je helpt met het klaarleggen van onderdelen, geeft uitleg aan monteurs en zorgt dat alles op tijd is. Ook handel je retouren en garantiezaken af. Je werkt in een team, in een moderne omgeving met nieuwe technologieën. We bieden veel kansen om te leren en te groeien. Je werkt van maandag tot vrijdag, zonder overwerk. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Word onze onmisbare Service Adviseur / Planner en draag bij aan de soepele werking van onze operationele processen bij Stoter BV. Met jouw organisatorische talent, klantgerichte instelling en drive voor persoonlijke ontwikkeling, ben jij klaar voor de uitdaging!

Functieomschrijving:

Stoter BV zoekt een enthousiaste en gedreven medewerker om ons team te versterken als Service Adviseur / Planner. In deze veelzijdige rol ben je de rechterhand van onze ervaren magazijnbeheerder en speel je een cruciale rol in het soepele verloop van onze operationele processen.

Je dag begint met het zorgvuldig klaarleggen van de benodigde onderdelen voor onze monteurs. Hierbij komt jouw organisatorisch talent goed van pas. Sommige onderdelen vereisen specifieke uitleg, die jij met plezier verzorgt. Gedurende de dag ben je het eerste aanspreekpunt voor onze monteurs, die altijd haast hebben. Dankzij jouw vastberadenheid en standvastigheid laat je je niet van de wijs brengen en zorg je ervoor dat zij de benodigde onderdelen op tijd ontvangen.

Naast het beheren van de voorraad en het verzorgen van de planning, neem je ook de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van retouren en garantiezaken. Administratieve taken schrikken jou niet af; integendeel, je voert ze nauwkeurig en efficiënt uit. Als kers op de taart houd je de balie en telefoon in de gaten, waarbij je klanten vriendelijk te woord staat en hen ondersteunt bij hun verzoeken.

Bij Stoter BV waarderen we jouw actieve houding en je bereidheid om te blijven leren binnen ons vakgebied. Daarom belonen we jouw inzet met volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je werkt met de nieuwste technologieën in een moderne omgeving, waar je niets tekort zult komen.

Als jij beschikt over een MBO 3 werk- en denkniveau, een actieve leerhouding en je woont op reisbare afstand van IJsselmuiden, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 7:30 tot 17:30 uur, zonder overwerk. De inschaling vindt plaats op basis van leeftijd en ervaring.

Ben jij klaar voor deze uitdagende functie waarin jouw organisatorische vaardigheden en klantgerichte instelling volledig tot hun recht komen? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons dynamische team bij Stoter BV!

Bij Stoter Truckservice geloven ze in een hechte band tussen ons team, waar korte lijnen en een familiaire sfeer de norm zijn. Als familiebedrijf koesteren ze deze waarden, en dat merk je vanaf het moment dat je binnenstapt. Dagelijks drink je een bak koffie met de directeur in de gezellige kantine, waarbij wordt bijgepraat over zowel werk als het leven buiten de garage.

In onze stoere omgeving, die een tikje een mannenwereld is maar altijd gekenmerkt wordt door een goede sfeer, krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. We geloven sterk in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers, en daarom bieden we diverse mogelijkheden voor opleiding en training. Of je nu je vaardigheden wilt versterken in magazijnbeheer, planning of klantenservice, bij Stoter zorgen we ervoor dat je het beste uit jezelf kunt halen.


Wij bieden
  • Een dynamische en veelzijdige functie in een stoere werkomgeving;
  • Een hecht team met korte lijnen en een goede sfeer;
  • Volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met ondersteuning voor opleidingen en trainingen.
  • Een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en voldoende ruimte om te groeien.
  • Vaste werktijden van maandag tot en met vrijdag, van 7:30 tot 17:30 uur.
  • Inschaling op basis van leeftijd en ervaring, met een passend salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wij vragen
  • Jij wordt beschreven als een echte aanpakker.
  • Minimaal een MBO 3 werk- en denkniveau.
  • Organisatorisch talent en het vermogen om onder druk te presteren.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk..
  • Bereidheid om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied.
  • Woonachtig op reisbare afstand van IJsselmuiden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in