+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Kerkrade.
Laad meer vacatures

Operator 3 ploegen Kerkrade

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als productieoperator? Bij ons krijg je de kans om in een schone en gezonde werkomgeving te werken, zonder de nadelen van een vuile omgeving en rugpijn. Als operator bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in ons succesverhaal.

Als operator bij onze opdrachtgever kun je op verschillende machines werken, zoals de print coater of de sheeter. Jouw werkdag begint met het aantrekken van jouw werkkleding en het bijwonen van de dagbriefing. Hier hoor je aan welke machine je die dag zult werken en aan welke medewerker je wordt gekoppeld. Vervolgens ga je de werkvloer op en begin je met de voorbereiding op de productie. Dit kan bijvoorbeeld het aanvoeren van grote rollen papier zijn of het selecteren van de juiste kleuren op onze mengcomputer voor de inkt. Hierbij werk je onder begeleiding van een ervaren operator of leer je stap voor stap hoe je dit zelfstandig kunt doen. Tijdens de productie bewaak je de kwaliteit van het product, of het nu gaat om het zorgen voor nette stapels bij de sheeter of het bewaken van de drukkwaliteit bij de print coater. Bij storingen schakel je snel en probeer je deze zelf op te lossen, maar als het langer duurt schakel je een ervaren operator in om het probleem op te lossen. Na de productie zorg je voor de administratieve verwerking door de hoeveelheid gebruikte inkt, uren en materiaal in te voeren in het systeem. Ook zorg je ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd is voor de volgende shift. Als operator bij dit bedrijf heb je de mogelijkheid om op verschillende machines te werken en heb je de kans om intern opgeleid te worden om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien in jouw rol.

  • Deze functie is ook geschikt voor vrouwelijke operators/productiemedewerkers.
Wat wij bieden
  • Een 38-urige werkweek in 3 ploegendiensten, waarbij er sprake is van een goede werk-prive balans.
  • Als onderdeel van ons team krijg je ook de mogelijkheid om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving, waar je jouw kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen en jouw bijdrage echt wordt gewaardeerd.
  • Een prettige werksfeer, waar collegialiteit en teamwork centraal staan.
Wat wij vragen
  • Bereidheid om in 3-ploegen te werken en in de toekomst naar 5-ploegen.
  • Technisch inzicht – met name mechanisch – in staat om kleine storingen op te lossen.
  • Communicatief vaardig – kan zich goed verwoorden 
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever werkt nauw samen met klanten om duurzame producten te ontwikkelen die voldoen aan hun doelen en die van de samenleving. Ze begrijpen de unieke doelstellingen van elke klant en bieden op maat gemaakte product oplossingen die passen bij hun behoeften. Sommige klanten richten zich bijvoorbeeld op het gebruik van milieuvriendelijkere materialen, zoals gerecyclede of hernieuwbare materialen. Anderen willen dat hun producten aan het einde van hun levensduur betere resultaten opleveren, bijvoorbeeld door recycling, hergebruik of compostering mogelijk te maken. Bij onze opdrachtgever werken ze hard om producten te ontwikkelen die aan beide doelstellingen voldoen. De focus van onze opdrachtgever ligt op het vinden van innovatieve oplossingen die werken voor onze klanten, hun consumenten en de samenleving als geheel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in