+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Callcenter Medewerker Ziggo Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om dagelijks in contact te zijn met klanten van het bekende telecombedrijf Ziggo? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Als callcenter medewerker voor Ziggo ga je aan de slag op de commerciële afdeling van Ziggo. Ziggo is een bekend telecombedrijf in Nederland en heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. In deze functie kom je te werken op de zakelijke afdeling van Ziggo, kortweg Ziggo Zakelijk. Als callcenter medewerker neem je telefonisch contact op met bestaande klanten van Ziggo. Deze klanten hebben vaak al één of meerdere producten van Ziggo, maar op dit moment nog op basis van een particulier contract. Wij kunnen zien in het systeem dat deze klanten ook gebruik kunnen maken van een zakelijk contract omdat ze beschikken over een KvK-inschrijving. Aan jou de taak om deze klanten over te zetten naar een zakelijk contract! Er zijn veel voordelen van een zakelijk contract, en jij weet de klant te overtuigen om dit per direct om te zetten.

Naast het omzetten van het contract van particulier naar zakelijk, kijk je ook of je eventueel extra producten van Ziggo kan verkopen. Stel, je ziet dat de klant over drie maanden zijn contract kan verlengen, dan bied je aan om dit nu alvast te doen, zodat ze daar over drie maanden geen omkijken naar hebben. Op deze manier zorg je voor een uitstekende klantbeleving en draag je bij aan het succes van Ziggo.

Belangrijke informatie
Ervaring als callcenter medewerker is niet vereist, maar het is wel belangrijk dat je beschikt over een vlotte babbel en doorzettingsvermogen. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en bent bereid om hiervoor trainingen te volgen. Het is mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken en je eigen werkuren in te delen. De openingstijden zijn van maandag t/m dinsdag van 09:00u tot 21:00u, op woensdag t/m op vrijdag van 09:00u tot 17:00u. In het weekend zijn we gesloten.

Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar, je kan maximaal 40 uur per week werken. Graag horen we van jou hoeveel uren je per week wilt werken. Je exacte werkrooster zal in overleg met je teamleider worden samengesteld. De commerciële afdeling van Ziggo is gevestigd in het centrum van Leeuwarden, met voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Salaris
Als callcenter medewerker verdien je als basissalaris €13,80 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Je salaris stijgt binnen een aantal maanden naar €14,35 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Ben je 20 jaar of jonger? Dan verdien je €11,04 bruto per uur, ongeacht leeftijd. En ook dan stijgt je salaris binnen een aantal maanden naar €12,- bruto per uur. Deze bedragen zijn excl. de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in