+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Studenten bijbaan: Callcenter Medewerker Ziggo Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 13,80 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij student in Leeuwarden en heb je minimaal twee vrije dagen per week waarop je graag wilt werken? En ben je op zoek naar een uitdagende en flexibele bijbaan?
Dan is deze functie als callcenter medewerker bij Ziggo echt iets voor jou! Lees snel verder!

Functie
In deze functie kom je te werken voor het bekende telecombedrijf Ziggo. Een mooie naam om te hebben staan op je cv, maar ook leer je in deze functie veel vaardigheden die je in je latere carrière altijd weer kan gebruiken. Je gaat aan de slag als callcenter medewerker.  Als callcenter medewerker neem je telefonisch contact op met bestaande klanten van Ziggo. Deze klanten hebben momenteel een particulier contract, maar wij kunnen zien dat ze ook gebruik kunnen maken van een zakelijk contract. Dit kunnen wij zien omdat deze klanten over een KvK inschrijving beschikken. Aan jou de taak om deze klanten te vertellen dat jij ze tijdens het telefoongesprek kan overzetten van particulier naar zakelijk, en dat ze daardoor vanaf nu gebruik kunnen maken van de zakelijke voordelen van Ziggo!

Als callcenter medewerker weet je op enthousiaste wijze de klanten te overtuigen van de voordelen van Ziggo, en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. 

Functie-eisen
Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een vlotte babbel en een prettige telefoonstem. Je leert alle nodige gesprekstechnieken en commerciële inzichten tijdens de trainingen die in overleg worden ingepland. De functie vereist een minimale beschikbaarheid van 16 uur per week en biedt flexibele werktijden tussen 09:00u en 18:00u van maandag tot en met vrijdag. Uiteraard is het ook mogelijk om meer uren te werken. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar en wil je veel uren werken om geld te verdienen? Dan is dat zeker mogelijk!

Belangrijke informatie en salaris
De start training is één werkdag van 09:00u tot 17:00u en is volledig betaald. Het salaris voor deze functie is €13,80 bruto per uur voor werknemers van 21 jaar en ouder en €11,04 bruto per uur voor jongere werknemers. Dit bedrag is exclusief vakantiegeld en vakantiedagen. Na een aantal maanden stijgt het salaris naar €14,35 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou. Het callcenter van Ziggo is gevestigd in het centrum van Leeuwarden, met voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Ontwikkeling
Deze functie biedt studenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in klantcontact, commerciële vaardigheden en gesprekstechnieken. Het kan ook dienen als een opstapje voor een carrière in sales of marketing. De vaardigheden die je leert in deze functie kan je altijd gebruiken in je verdere carrière en geeft je een voorsprong op andere leeftijdsgenoten.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in