+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Callcenter Medewerker Albert Heijn Leeuwarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bureau Klantcontact

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bureau Klantcontact

Gevraagd

  • 20 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,80 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je in contact staat met klanten en de kans hebt om te werken voor de gerenommeerde supermarkt Albert Heijn?
Wil je parttime of fulltime werken tijdens kantoortijden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
In deze functie als callcenter medewerker voor Albert Heijn maak je deel uit van het team van Albert Heijn Zakelijk. Terwijl het concept van het thuisbezorgen van boodschappen algemeen bekend is, bezorgt Albert Heijn nu ook boodschappen bij bedrijven, variërend van bedrijfsrestaurants en kantines tot standaard koffie- en theevoorzieningen. We hebben jouw hulp nodig om bedrijven kennis te laten maken met dit nieuwe concept! Als klantcontact medewerker neem je telefonisch contact op met bedrijven en de verantwoordelijke personen voor inkoop. Je legt hen het concept van Albert Heijn Zakelijk uit en biedt een kortingsbon aan, zodat het betreffende bedrijf de bezorgservice kan uitproberen. Het enige wat je nodig hebt, is het e-mailadres van de betreffende persoon. Deze functie draait dus niet om het verkopen van producten of het afsluiten van contracten; het is puur bedoeld om bedrijven kennis te laten maken met het concept van Albert Heijn Zakelijk.

Voor deze functie als callcenter medewerker zoeken we kandidaten met uitstekende communicatieve vaardigheden en een vlotte babbel. Je kunt snel een connectie maken met onbekenden en op enthousiaste wijze het concept overbrengen. Ervaring als klantcontact medewerker is niet vereist; in onze training leer je alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in deze functie.

Werktijden
We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00u tot 17:30u. Binnen deze tijden wordt in overleg met je teamleider het werkrooster samengesteld. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar en kunt maximaal 40 uur per week werken.

Salaris
Als callcenter medewerker verdien je als basissalaris €13,80 bruto per uur bij 21 jaar en ouder. Je salaris stijgt binnen een aantal maanden naar €14,35 bruto per uur, ongeacht leeftijd. Ben je 20 jaar of jonger? Dan verdien je €11,04 bruto per uur, ongeacht leeftijd. En ook dan stijgt je salaris binnen een aantal maanden naar €12,- bruto per uur. Deze bedragen zijn excl. de opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen. Het is mogelijk om je salaris wekelijks of maandelijks uit te laten betalen, deze keuze is aan jou. Het callcenter van Albert Heijn bevindt zich in het centrum van Leeuwarden en biedt voldoende parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Over ons
Bureau Klantcontact is een gespecialiseerd recruitmentbureau voor functies in de klantcontact sector. Wij helpen je bij het vinden van de juiste passende baan, en willen niets liever dan dat jij met plezier naar je werk gaat.
Wij begeleiden je van begin tot eind door het sollicitatieproces, waardoor je goed voorbereid bij een nieuwe werkgever op gesprek komt. Enthousiast geworden over deze baan? Lees hieronder hoe je kan solliciteren!

Solliciteren!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Na je sollicitatie nemen we binnen één werkdag telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken. Solliciteren kan door te klikken op de sollicitatie-button op deze pagina. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Fleur Groot Hulze via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel . Dit nummer kan je ook gebruiken om te solliciteren via WhatsApp. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in