+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leiderdorp.

Sociaal werker Leiderdorp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Incluzio Leiderdorp

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.191 - € 4.547 p/m

Vacature in het kort

Ervaar de vrijheid en verantwoordelijkheid om maatwerk te leveren vanuit de WMO bij Incluzio Leiderdorp. Als generalistisch sociaal werker werk je samen met inwoners aan hun ondersteuningsvragen, waarbij je de regie zoveel mogelijk bij hen laat. Je krijgt de kans om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en werkt in een omgeving die collectief werken en blended care stimuleert. Geniet van een aantrekkelijk individueel keuzebudget en de flexibiliteit om je dag zelf in te delen. Meer weten? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Werken vanuit de WMO en ruimte ervaren om maatwerk te leveren, dat mag bij Incluzio Leiderdorp!

Functieomschrijving

Samen kunnen we zoveel meer

Bij Incluzio Leiderdorp ga jij aan de slag als generalistisch sociaal werker WMO. Jij gaat op alle vlakken ondersteuning bieden aan de inwoners van Leiderdorp. Bij een hulpvraag ga jij samen met de inwoner aan de slag om een plan van aanpak op te stellen. Je beoordeelt WMO aanvragen en handelt ze af.

Jij weet de inwoner te stimuleren en te motiveren. Daarnaast laat je de regie zoveel mogelijk bij de inwoner. Je weet het netwerk van de inwoner in te zetten en kijkt of aanvullende zorg nodig is. Daarnaast maak je gebruik van het brede aanbod van Incluzio Leiderdorp. Je vindt het leuk om nieuwe initiatieven op te zetten op basis van de behoeften van de inwoners van Leiderdorp. Je werkt nauw samen met alle andere organisatie binnen Leiderdorp, want samen staan we sterker!

Wie zijn wij?

Sinds 1 januari 2019 is Incluzio in Leiderdorp verantwoordelijk voor de sociale ondersteuning van inwoners. De sociale ondersteuning beweegt mee met hun behoefte, is toekomstgericht, innovatief en daagt inwoners uit om zoveel mogelijk zelf aan zet te zijn.

In 2024 blijven wij nieuwe stappen zetten met onze integrale teams en krijgen collectief werken en blended care bij ons extra aandacht.


Wat je krijgt

Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf én onze dienstverlening verder te ontwikkelen. Verder krijg je:

  • Beloning conform CAO Sociaal Werk, schaal 8 (min. €3.191,- en max. €4.547,-);
  • Individueel keuzebudget van bijna 19%;
  • Een telefoon en laptop;
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • De vrijheid om je dag zelf in te delen
Wie je bent

Jij bent een professional die gelooft dat je door continu leren en verbeteren van elke buurt een betere buurt maakt. Je bent nieuwsgierig en gaat makkelijk op de inwoner af. Je kunt een hulpvraag goed plaatsen in de context van de wet en durft pro-actief door te pakken. Je durft out of the box te denken en handelen. Verder vragen we:

  • Een afgeronde HBO opleiding Sociaal Werk of vergelijkbaar;
  • Werkervaring met indiceren binnen de WMO;
  • Beschikbaarheid van 24-28 uur per week en de bereidheid om incidenteel buiten kantoortijden te werken als de situatie daar om vraagt;
  • Kennis van en ervaring met de sociale kaart van Leiderdorp is een pré.

Enthousiast?

Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Wij zien jouw CV en motivatiebrief graag tegemoet via de sollicitatiebutton.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met de Recruiter via de gegevens op deze pagina en voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Seppa Jongsma, Teamcoach Incluzio Leiderdorp (tel: 06-33026495).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in