+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Social worker Korsakovcentrum Slingedael Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als social worker in ons team, speel je een cruciale rol in het bieden van begeleiding aan cliënten met het syndroom van Korsakov, zowel thuis als in de dagbehandeling. Je werkt in een omgeving waarin geen dag hetzelfde is, en waar je de kans krijgt om je te ontwikkelen binnen een Topcare instelling. Naast een competitief salaris, bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om belastingvoordeel te behalen op diverse producten via ons meerkeuzesysteem, en toegang tot de personeelsvoordeelwinkel. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als social worker heb je een signalerende, observerende en anticiperende functie. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan onder andere artsen, psychologen, zorgmedewerkers en paramedici. Tevens neem je deel aan diverse (multidisciplinaire) overleggen.

Je werkt voor extra- en intramurale cliënten. Dat houdt in dat je begeleiding en ondersteuning biedt aan cliënten met de diagnose Korsakov die thuis wonen. Deze cliënten staan bekend als zorgmijders met cognitieve problemen ten gevolge van alcoholmisbruik. Sommige cliënten bezoeken de dagbehandeling op de Groene Kruisweg.

Je bent in staat flexibel te zijn (zowel qua werkzaamheden als qua agenda), bent goed in staat samen te werken met collega’s van je team en de dagbehandeling en gebruik te maken van elkaars expertise.

Daarnaast begeleid je cliënten die intramuraal op de nieuw te openen afdeling, begeleid wonen verblijven. Op sommige dagen is extra- en intramuraal werken gecombineerd wat het werk afwisselend maakt.

Vind je het leuk en uitdagend om met deze doelgroepen te werken? Dan is deze functie iets voor jou!


Hier ga je werken

Locatie Slingedael Korsakovcentrum biedt specifieke en gespecialiseerde zorg aan mensen met het syndroom van Korsakov. Deze zorg wordt gegeven aan cliënten die in twee locaties verblijven; locatie Slingedael aan de Slinge en de locatie aan de Groene Kruisweg.

Elke locatie heeft een eigen specialiteit. In Slingedael - Slinge verblijven cliënten die langdurige zorg nodig hebben, in kleinschalige woonvormen. Op de Groene Kruisweg verblijven cliënten die voor observatie en screening komen en cliënten die Korsakov en dementie hebben. Naast deze intramurale cliënten zijn er extramurale cliënten. Deze wonen zelfstandig in hun eigen huis en komen bij ons voor dagbehandeling. Een aantal van deze cliënten krijgen ook Begeleiding Thuis. Daarnaast zijn er cliënten die alleen Begeleiding Thuis ontvangen. Korsakovcentrum Slingedael is een doelgroepen expertisecentrum (DEC) en lid van het landelijke Korsakov Kenniscentrum.


Wat vragen wij?
  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma SPH.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep Korsakov en werken in de ambulante hulpverlening.
  • Je hebt ervaring met coachen van collega’s.
  • Je bent creatief en innovatief in de benadering van en omgang met zorgwekkende zorgmijders.
  • Je denkt mee in oplossingen bij voorkomende problemen.
  • Je bent positief kritisch, zowel naar jezelf als naar anderen.
  • Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en je bezit vaardigheden om op een constructieve wijze je collega’s feedback te geven op hun handelen.
  • Eigen vervoer is noodzakelijk.
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat bieden wij?
  • Werk mét waardering.
  • Meedraaien in een Topcare instelling waarin ontwikkeling, onderzoek en de implementatie van nieuwe resultaten centraal staat.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 50 (min. € 3.174,50 - max. € 4.370,94 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem, zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je nog inhoudelijke vragen? Bel dan naar Timo Erkelens (teamleider) via telefoonnummer 06-23 93 85 74.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in