+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Support Medewerker IT Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hello Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.800 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij klaar voor een uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is? Wil jij samenwerken met een team van vijf collega's en verantwoordelijk zijn voor het onderhoud en beheer van de gehele automatisering van een toonaangevende opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hello Professionals is op zoek naar een Support Medewerker IT in Lelystad.

Als Support Medewerker IT werk je samen met vijf andere enthousiaste collega's om het volledige automatiseringsproces, van het begin tot het eind van het redactieproces en alle ondersteunende zaken, vlekkeloos te laten verlopen.




Onze opdrachtgever


Onze opdrachtgever is een toonaangevende omroeporganisatie die zich richt op het verspreiden van nieuws en informatie. Met een gepassioneerd team van professionals zorgt de organisatie ervoor dat het laatste nieuws snel en betrouwbaar bij de mensen terechtkomt. Door middel van geautomatiseerde workflows en state-of-the-art technologieën blijft onze opdrachtgever constant innoveren en groeien. De organisatie staat bekend om haar veelzijdige aanpak en heeft een sterke focus op kwaliteit, betrokkenheid en het creëren van impact in de lokale gemeenschap.




Jouw verantwoordelijkheden


Maar dat is nog niet alles! Jouw expertise is ook van onschatbare waarde om onze geautomatiseerde studio’s op rolletjes te laten draaien. Als medeverantwoordelijke voor beeld, geluid en de website speel jij een cruciale rol in het verspreiden van het nieuws in onze regio.

Bij ons is elke dag anders en uitdagend. Van het ondersteunen van gebruikers bij complexe workflows binnen het newsroomsysteem tot het analyseren en verhelpen van storingen aan het transcoding farm, en van het installeren van servers tot werken met VM-ware en het Microsoft 365 systeem – jouw takenpakket is divers en uitdagend.

Maar daar houdt het niet op! Jij krijgt ook de kans om jouw creatieve denkwijze in te zetten bij het ontwerpen en onderhouden van workflows op onze redactie. Je zal betrokken zijn bij aanpassingen aan het transcoding farm en de essentiële koppelingen met ons video- en audiosysteem. Daarnaast sta je klaar om jouw leuke collega’s te helpen met hun smartphones en andere technische vraagstukken.




Jouw profiel


Als ICT Support Engineer ben jij een expert in het analyseren en verbeteren van werkprocessen, en ben je in staat om deze te ondersteunen met geautomatiseerde workflows. Je beschikt over uitgebreide kennis van video- en multimediatechnieken, of hebt op zijn minst een sterke interesse in dit vakgebied. Met jouw projectmatige denkwijze en handelswijze kun je op effectieve wijze problemen aanpakken en oplossingen implementeren.

Daarnaast neem je het volgende mee:

  • Een afgeronde mbo IT-opleiding;
  • Kennis van Microsoft 365, VMware, Microsoftservers en endpoints, Linux en cloudsystemen;
  • Minimaal 2 jaar relevante stage- en of werkervaring.


Het aanbod


Bij deze vacature ga je in dienstverband bij ons, Hello Professionals. Wij bieden de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

  • Een salaris tussen € 2.200 en € 2.800 bruto per maand;
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een goede pensioensregeling;
  • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
  • Leaseauto of reiskostenvergoeding
  • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.


Over Hello Professionals


Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-talent met toonaangevende opdrachtgevers.

Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever waar jij je ambities kan waarmaken. Vanuit een vast dienstverband word je gedetacheerd, dit kan op zowel tijdelijke als op langdurige IT-opdrachten. Wij hechten grote waarde aan de continue ontwikkeling van onze IT-professionals. Door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden blijf jij als IT-professional vooroplopen. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf halen en zien hiervan het bewijs dagelijks terug bij onze opdrachtgevers. De succesfactor hiervoor? Dat is de match op basis van bedrijfscultuur, waardoor ons team inmiddels gegroeid is naar meer dan 100 IT-professionals door het hele land.

De volgende stap in jouw IT-carrière begint bij Hello Professionals: Wij hebben jouw IT-droombaan!


Interesse?

Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk op deze IT vacature!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT vacatures?  voor al onze IT-vacatures!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in