+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lelystad.
Laad meer vacatures

Leerkracht Bovenbouw Lelystad

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.862 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als leerkracht bovenbouw bij Maandag(R) krijg je de kans om boeiend en uitdagend onderwijs te bieden aan leerlingen in groep 6 tot en met groep 8. Je ontwikkelt lesplannen die aansluiten bij de leerdoelen en behoeften van de leerlingen, differentieert je instructie en creëert een stimulerende klasomgeving. Naast een competitief salaris, bieden we een 13e maand, pensioenopbouw, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als leerkracht bovenbouw ben je verantwoordelijk voor het bieden van boeiend en uitdagend onderwijs aan leerlingen in groep 6 tot en met groep 8. Je ontwikkelt lesplannen die aansluiten bij de leerdoelen en behoeften van de leerlingen en zorgt voor een stimulerende klasomgeving waarin actief leren wordt gestimuleerd. Je differentieert je instructie om tegemoet te komen aan de diverse leerstijlen en niveaus van de leerlingen.

Wat ga je doen?

·      Ontwikkelen en uitvoeren van lesplannen die aansluiten bij de leerdoelen en behoeften van leerlingen in de bovenbouw.

·      Bieden van gedifferentieerde instructie om aan te sluiten bij de verschillende niveaus en leerstijlen van de leerlingen.

·      Creëren van een positieve en ondersteunende klasomgeving waarin respect, samenwerking en persoonlijke groei centraal staan.

·      Evalueren van de voortgang van de leerlingen en het verstrekken van constructieve feedback om hun academische en sociale ontwikkeling te bevorderen.

Wat bieden wij?

·      Salarisrange: min. € 3301,00 max. € 5862,00 bruto per maand o.b.v. volledige werkweek 40 uur; 

·      Een 13e maand, pensioenopbouw en 8,33% vakantiegeld; 

·      Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer; 

·      Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden bij onze Maandag® Academy; 

·      Persoonlijke begeleiding en ondersteuning om je hart te kunnen luchten na een leuke of uitdagende dag. 


Functie eisen

·      Je bent in het bezit van een PABO diploma, of bent studerend hiervoor; 


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht Bovenbouw die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in