+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Lemmer.
Laad meer vacatures

Team lead / sr technician in Lemmer (Nederlandstalig) Lemmer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 - € 4.250 p/m

Vacature in het kort

Yacht zoekt een ervaren technisch teamleider voor een klein team bij Siemens Gamesa. Je werkt met vier senior technici die deels op kantoor en deels buiten werken. Jouw taak is het team te leiden, coachen en ondersteunen. Je rapporteert aan lokale managers. Je werkt aan technische en niet-technische taken, met focus op veiligheid en klanttevredenheid. Belangrijk: je moet al in Nederland wonen, dichtbij Lemmer. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Yacht is op zoek naar een ervaren technisch teamleider voor een klein team van Siemens Gamesa in Lemmer.

Voor deze functie is het cruciaal dat je elke dag op kantoor aanwezig bent. Je wordt het aanspreekpunt voor moeilijke vragen, technische kwesties en leidt het team in de juiste richting. De belangrijkste verantwoordelijkheid van de functie is het begeleiden, coachen en ondersteunen van het lokale team. Je rapporteert aan de lokale site managers en operationeel projectmanager in het team.

Het team:

Een klein en betrokken team van vier senior technici werkt in een dagdienstpatroon in het kantoor en op het veld. De senior technici (ST's) zijn probleemoplossers met een lange staat van dienst in het veld. Ze zijn op basis van leeftijd en persoonlijke situaties nog niet klaar om 100% op kantoor te werken. Om voldoende backoffice-ondersteuning te hebben, hebben we een rol van 50/50 gecreëerd in hun huidige rooster van 4 dagen van 12 uur. Dit betekent dat ze in 16 dagen 4 dagen op kantoor zijn en 4 dagen buiten op het veld. Dit creëert veel hiaten met betrekking tot onderwerpen die vooruitgaan, communicatie, periodisering, eigendom, enz. Dit moet worden gestroomlijnd door een persoon met projectervaring en een direct zichtbaar aanspreekpunt van maandag tot en met vrijdag.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse offshore-operaties en rapporteert aan de lokale service manager. De rol omvat zowel technische (met ondersteuning van de ST's) als niet-technische activiteiten. Technicus- en klantenbeheer spelen een integrale rol in de dagelijkse rol, dus leiderschaps-, planning- en communicatievaardigheden zijn essentieel. Verantwoordelijk voor het leveren van technische, veiligheids- en leiderschapsvaardigheden op lokaal niveau, zal de rol windmolenbeschikbaarheid ondersteunen terwijl gepland onderhoud wordt uitgevoerd.

Je stelt doelstellingen vast en levert overeengekomen resultaten die direct impact hebben binnen het vakgebied. Het wordt verwacht dat technische feiten, praktijken, enz. worden gepresenteerd aan de interne en externe belanghebbenden. Problemen identificeren en bestaande werkmethoden binnen de eigen functie bijwerken of wijzigen.

Enkele van je belangrijkste taken zullen zijn:

  • Stuur de normen, verwachtingen, richtlijnen en cultuur aan om een projectuitvoering zonder incidenten en verwondingen te bereiken in overeenstemming met een duidelijke veiligheidsmentaliteit en de Siemens Zero Harm-programma('s).
  • Voer projectstrategie uit in overeenstemming met projectmanagementnormen via betrokkenheid van belanghebbenden binnen de organisatorische processen, eerdere lessen, operationele efficiënties en in overeenstemming met bedrijfsdoelstellingen en klantverwachtingen.
  • Beheer van klantrelaties via een effectief communicatieplan en escalatieproces om ervoor te zorgen dat aan projectvereisten en -verwachtingen wordt voldaan.

Belangrijk is dat je al in Nederland woont, in de buurt van Lemmer. Kandidaten die vanuit het buitenland solliciteren of verder dan 50 km van Lemmer wonen, worden automatisch afgewezen.



Gevraagd

Wat neem je mee? 

  • Minstens 4-6 jaar ervaring als troubleshooter in het veld.
  • Een elektrotechnische achtergrond.
  • Sterke vaardigheden in het managen van mensen en het vermogen om zelfstandig te werken, taken te prioriteren, en deadlines en budgetten te handhaven.
  • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden, met het vermogen om analyse en resultaten effectief over te brengen.
  • Sterke netwerk- en teamspelvaardigheden.
  • Vloeiendheid in zowel geschreven als gesproken Engels en Nederlands; kennis van het Duits is een pré.
  • Beschikbaarheid om te reizen naar faciliteiten in Lemmer en Breezanddijk indien nodig voor het werk.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris: €3750 - €4250 p.m. op basis van een fulltime dienstverband.
  • Uren: 40 uur per week.
  • Locatie: Lemmer (FR), volledig op locatie.
  • Startdatum: flexibel, bij voorkeur zo spoedig mogelijk.
  • Contract: 1 jaar via Yacht, daarna verlenging via Yacht of een vast contract bij Siemens Gamesa.
  • Educatief budget: beschikbaar.


Bedrijfsomschrijving

Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) is wereldwijd toonaangevend in het leveren van oplossingen voor windenergie aan klanten over de hele wereld. Als belangrijke speler en innovatieve pionier in de sector van duurzame energie, hebben we producten en technologie geïnstalleerd in meer dan 90 landen, met een totale capaciteit van meer dan 84 GW en 25.000 medewerkers. Siemens Gamesa biedt een van de breedste productportfolio's in de branche, met zowel offshore- als onshore-technologie, evenals toonaangevende service-oplossingen.

Siemens Gamesa is uitgegroeid tot wereldleider in offshore-energieopwekking. Offshore-projecten in Nederland omvatten Gemini, Westermeerwind, Hollandse Kust I-IV, en Windpark Fryslân. Op het Siemens Gamesa YouTube-kanaal kunt u zien hoe we onze schaal en ondernemende cultuur inzetten om de energietransitie naar een duurzame wereld aangedreven door hernieuwbare energie te bevorderen. We maken echt wat belangrijk is: schone energie voor de komende generaties.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in