+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leusden.
Laad meer vacatures

Administratief medewerker (Allround) Leusden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Weconnect People

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in mobiliteitsproducten, zijn wij op zoek naar een stressbestendige duizendpoot. Je komt te werken in een klein team met korte lijntjes. Op de verkoopafdeling is geen een dag hetzelfde!

De opdrachtgever is dag in dag uit bezig met nieuwe plannen en projecten, maar uiteraard moeten ook de dagelijks terugkerende werkzaamheden uitgevoerd worden. Dit doen we samen; iedereen kent zijn sterke punten, zijn vaste werkzaamheden en we springen bij waar nodig.

De functie betreft officieel een functie voor Administratief Medewerker, maar we vragen je ook om andere werkzaamheden uit te voeren waar nodig.

Wie zoeken wij:

M/V vanaf 18 jaar die zich herkent in onderstaande eigenschappen. Per direct beschikbaar vanaf 32 uur per week.

  • Flexibele instelling - je bent in staat om je eigen taken te beheren en te plannen, maar kan zonder problemen schakelen als de dag anders loopt dan verwacht. Ook is het geen punt voor jou om snel te schakelen in verschillende werkzaamheden gedurende de dag.
  • Geconcentreerd - je bent in staat om te werken op een open werkvloer, je kunt je concentreren op je eigen werk en hebt er geen last van als collega's naast je in overleg zijn. De communicatielijnen zijn hier kort.
  • Stressbestendig - Je deinst niet terug van een standaard overvolle agenda, maar pakt beheerst en stapsgewijs de taken op. Een snel naderende deadline of een sterk uitlopend project zie je niet als probleem, maar als uitdaging.
  • Communicatief vaardig - Het ene moment introduceer je een nieuw product bij een inkoper van een ziekenhuis en het volgende moment spreek je Meneer Jansen van 80 jaar over een kapot wiel aan zijn rollator. Je hebt een professionele instelling, en een goed inlevingsvermogen. Je bent in staat om je goed te verwoorden, bent respectvol, maar laat je niet afschepen.
  • Nuchtere insteek - Op de werkvloer van onze opdrachtgever houden zij van een nuchtere insteek. We zeggen waar het op staat en we houden van humor op de werkplek - zolang gepast. Echter beïnvloed dit uiteraard niet je professionele opstelling richting de klanten.
  • Bereid om te leren - Alles is te leren, daarom vinden we het niet direct een probleem als je ergens nog niet zo veel ervaring in hebt. Vooral belangrijk vinden we de juiste werk instelling, bereidheid om te leren en een karakter dat goed aansluit op ons huidige team.
Bij voorkeur heb je enige werkervaring op het gebied van (tele)Sales, Klantcontact, de zorgsector, administratie.

Wat ga je doen:

  • Dagelijkse verwerking van verkooporders en pakbonnen
  • Aannemen van de telefoon en beantwoorden van de mail
  • Adviseren van onze zakelijke én particuliere klanten
  • Opstellen en navolgen van offertes
  • Onderhoud aan de inhoud van onze website
  • Ondersteunen bij/bijdragen aan overige projecten op gebied van productontwikkeling, marketing, sales plannen, etc.
Elke dag regel je de verkooporders, binnenkomende telefoontjes en mails en regel je de overige verkoop gerelateerde werkzaamheden. Dit doe je zelfstandig, maar in overleg waar nodig. In je overige tijd ondersteun je lopende projecten. Zo kun je bijvoorbeeld bezig zijn met SEO teksten schrijven voor de website, maken van product foto's of zul je een keer een vakbeurs bezoeken. Deze bijkomende taken maken je dagen gevarieerd en flexibel, maar leveren ook een hogere werkdruk. We zoeken iemand die dit echt als uitdaging ziet en niet als probleem of belemmering van de dagelijkse taken.
 


Ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken?  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in