+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maassluis.

Supply Chain Planner Maassluis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lely

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van supply chain planning bij een toonaangevend bedrijf. Als Supply Chain Planner bij ons vorm je de cruciale link tussen leveranciers, inkoop, fabriek en logistieke partners. Je verzekert een efficiënte voorraadplanning door grondige analyses en werkt actief aan continue verbeteringen. Jouw inbreng is van onschatbare waarde in het realiseren van optimale servicelevels. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor het optimaal plannen van de supply chain van onze Spare Parts en Consumables? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van voorspellingen in samenwerking met interne stakeholders en data-analyses? Dan ben jij de Supply Chain Planner die wij zoeken!

Als Supply Chain Planner bij Lely ben jij de schakel tussen onze leveranciers, onze Customer Service Desk, de afdeling inkoop, de fabriek en onze logistieke partners. Je zorgt voor een juiste en efficiënte voorraadplanning en analyseert verkoopcijfers, afnamepatronen en voorraaddata om een zo optimaal mogelijk serviceniveau te realiseren. Daarnaast werk je nauw samen met de tactical planners en supply chain engineers in verbeterprojecten die zij initiëren. Uiteraard staan wij ook open voor jouw eigen verbetervoorstellen.

Jouw belangrijkste taken zijn:

  • Je zorgt voor een juiste (voorraad)planning van onze Spare Parts en Consumables en stemt deze af met onze leveranciers en 3PL partners.
  • Je werkt nauw samen met andere Lely afdelingen zoals Inkoop, Customer Service Desk (CSD) en de Lely Fabriek.
  • Je analyseert zelfstandig de verkoopcijfers, afnamepatronen en voorraaddata en zorgt op basis van die analyses voor een optimaal serviceniveau.
  • Je analyseert zelfstandig verbruiken over het gehele productportfolio en weet daarmee parameters in het MRP-systeem aan te passen.
  • Delen van expertise en kennis met je collega planners in het team.
  • Meewerken in verbeterprojecten waarmee de supply chain processen telkens naar een hoger niveau getild worden.


Gevraagd

We zoeken iemand die niet bang is om innovatief te zijn en graag meedenkt over nieuwe oplossingen. Het is belangrijk dat je resultaatgericht en proactief bent en goed kunt samenwerken met anderen om gezamenlijk doelen te bereiken. Een positieve en collegiale instelling wordt zeer gewaardeerd.

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een technische omgeving.
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in een relevante studierichting, zoals logistiek of supply chain management.
  • Je hebt kennis van voorraadbeheer en ervaring met het gebruik van ERP-systemen.
  • Je bent een teamspeler en kunt goed samenwerken met zowel interne- als externe stakeholders.
  • Je bent resultaatgericht en kunt goed omgaan met targets en deadlines. Je hebt een hands-on mentaliteit en neemt verantwoordelijkheid voor het gezamenlijk behalen van de doelstellingen van de afdeling.


Aanbod

Om de voedselvraag en -uitdaging voor 2050 aan te pakken, is het van cruciaal belang om verantwoord om te gaan met mensen, dieren en het milieu. Voor ons betekent het dat we een betrouwbare lange termijn partner zijn voor onze klanten en dat we de wereld door middel van duurzame productontwikkeling doorgeven aan de volgende generatie. Jij kunt bijdragen aan het verwezenlijken van deze droom.

Wat kan jij in jouw rol als Supply Chain Planner verwachten?

  • Werken in een internationale werkomgeving binnen een van de meest innovatieve organisaties van Nederland en tevens grootste robotproducent van Europa.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder maar liefst 8 weken vakantie en een salaris tot €3900,- bruto per maand waarbij wij graag ruimte zien voor groei binnen de salarisschaal.
  • Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting Senior Supply Chain Planner of misschien wel inkoper. Jij bent in de lead van jouw ontwikkeling.
  • Ruimte en vrijheid om te innoveren, nieuwe ideeën in te brengen en te ondernemen. Dit bieden we niet alleen, dit verwachten we ook echt. Aan jou de eer om met ideeën te komen en uit te voeren.
  • Een team met 10 enthousiaste, behulpzame collega’s.
  • Onze Lely Academy biedt diverse trainingsprogramma's, zoals persoonlijkheidstrainingen of meer functie relevante trainingen.
    Wil jij je ontwikkelen maar staat het niet in het curriculum, dan ga je het gesprek aan met je manager.
  • Het #FitatLely programma met onze eigen Lely Gym.
  • Een volleybalveld, basketbalveld, tafelvoetbal en tafeltennistafel waar je collega’s kunt uitdagen of even een break van je werk kunt nemen.
  • Lease-a-Bike regeling om voordelig een nieuwe fiets te leasen.
  • Geniet bovendien van de diensten en breed aanbod van koffie en thee van onze persoonlijke barista op de Lely Campus, die bijvoorbeeld de lekkerste cappuccino's maakt van verse melk, rechtstreeks van onze eigen boer vanuit de Lely Orbiter.
  • Een gezonde werk-privé balans met een hybride beleid waarbij je 60% op Campus bent. In overleg met jouw manager is dit flexibel in te delen. Liever meer tijd op onze moderne Campus? Je bent natuurlijk altijd welkom (tussen 06:00u en 20:00u).

Daarnaast houden we van een feestje. Of het een jubileum is of onze kerstborrel, bij Lely weten we het te vieren! Zie voor een sfeerimpressie deze video: 

Wil je nog meer weten over werken bij Lely of over de vacature? Neem dan contact met mij op of reageer via de button.

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau? 
We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie als intermediair de kandidaten onze toffe posities willen voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op Lely vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in