+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.

Supply Chain Medewerker AGF, Westland, 32-40 uur, Fulltime Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Iezie Werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Supply Chain Medewerker werk je nauw samen met verschillende afdelingen om ervoor te zorgen dat producten op tijd en in de juiste hoeveelheid bij de klant komen. Je bent de schakel tussen inkoop, productie en logistiek. Samen met je team zorg je dat alles soepel verloopt. Je houdt de processen in de gaten en helpt met de administratie. Dit is een kans om je organisatorische talent te laten zien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte regelaar en weet jij de verschillende processen van de keten zo in te richten dat we de beschikbaarheid, kwaliteit en versheid tegen optimale condities kunnen realiseren? Vind jij het leuk de verbindende schakel te zijn tussen diverse afdelingen? Dan ben jij de Supply Chain Medewerker die wij zoeken! Wat ga jij doen? Als Supply Chain Medewerker ga je aan de slag op de afdeling Operations. Samen met je collega’s van de inkoop zorg je ervoor dat de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plek en op de juiste tijd/datum aangeleverd worden bij de klant. Dit doe je niet alleen maar doe je samen met het team van 8 collega’s. Op dagdagelijkse basis ben jij samen met de inkoop en supply chain planners verantwoordelijk om administratief de inkoop, productie en logistieke proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je houdt de doorlooptijden en productbehoefte in de gaten en ondersteunt de Supply Chain Planner bij het invoeren van o.a. productieorders.

Gevraagd

Wie ben jij? Als Supply Chain Medewerker neem jij de rol van regisseur op je; je denkt vooruit, geeft informatie tijdig door aan jouw collega’s en zorgt ervoor dat orders tijdig in het systeem staan. Je bent niet bang om hard te werken en ziet onverwachte gebeurtenissen juist als een uitdaging waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Jij weet jouw hoofd in drukkere periodes koel te houden en vind het gezellig om samen met jouw collega’s te werken naar een gezamenlijk doel! Verder vinden we het volgende op jouw CV: • Een afgeronde MBO-opleiding in relevante richting (bijv. Logistics Management, Supply Chain Management, Bedrijfskunde e.d.) of werkervaring in dit vakgebied; • Kennis van en ervaring met Excel; • Een goede taalvaardigheid in het Nederlands en Engels (in woord en schrift).

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan • Werktijd: ma-vr van 07:00/08:00 tot 16:00/17:00 • 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld • Een jaarcontract voor 32-40 uur per week • Pensioenregeling • Reiskostenvergoeding • Laptop van de zaak • Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden • Elke maand een box met verse groenten en fruit Over de organisatie Dit bedrijf is een internationale samenwerking met en voor telers van groente en fruit. Ze beschikken over eigen farms voor zoete aardappel, tomaten, peulvruchten, avocado en diverse speciale groenten. Het bedrijf bestaat 65 enthousiaste werknemers. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en zeer gedreven team dat zich enorm betrokken voelt bij het bedrijf. Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus eigen ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Er wordt regelmatig gelachen maar ook hard gewerkt, en in de pauzes kun je stoom afblazen tijdens een potje tafeltennis of tafelvoetbal. De week wordt afgesloten met een leuke vrijdagmiddag borrel. Jaarlijks worden er ook een aantal gezellige bedrijfsuitjes of activiteiten georganiseerd. Wie is Iezie Werkt? Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime). ___ Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428 Bekijk de vacature ook op onze website: !!! Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in