+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Casemanager Omgevingsvergunningen IGOM Maastricht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.349 - € 5.830 p/m

Vacature in het kort

Als Casemanager Omgevingsvergunningen speel je een belangrijke rol in het beoordelen en verlenen van vergunningen. Je werkt samen met een team dat zich inzet voor de ontwikkeling van de leefomgeving. Je geeft duidelijke informatie over bouwregels en helpt bij het verbeteren van werkprocessen. Bij ons krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken en jezelf te ontwikkelen. We zorgen goed voor onze mensen en helpen ze om hun werk leuk en interessant te houden. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Casemanager Omgevingsvergunningen ben jij de specialist die het volledige proces van intake, beoordeling en verlening van omgevingsvergunningen, inclusief de afhandeling van Bijzondere Opsporingsbevoegdheden en Aanwijzingen (BOPA’s), coördineert en uitvoert. Je analyseert conceptverzoeken en behandelt legalisatievraagstukken die voortvloeien uit controle- en toezichtactiviteiten op het gebied van ruimtelijke ordening.

Binnen het team draag je actief bij aan het optimaliseren en bewaken van werkprocessen. Daarnaast verstrek je heldere en nauwkeurige informatie aan externe partijen over bouwregelgeving en beleid. Je voert tevens andere taken uit die binnen de afdeling voorkomen, waardoor je bijdraagt aan de algehele efficiëntie en effectiviteit van de afdeling.


Functie eisen
  • Ervaring met de beschreven taken binnen een gemeente, inclusief stage-ervaring, is vereist.
  • Je kunt complexe concepten begrijpelijk uitleggen aan niet-specialisten.
  • Je hebt een sterke interesse in de Omgevingswet en vindt het boeiend om deze materie te doorgronden, zelfs wanneer anderen het als ingewikkeld ervaren.
Over het bedrijf

Het team Ruimte van de gemeente Beek is een gedreven en deskundig team dat zich richt op de ontwikkeling en het beheer van de fysieke leefomgeving binnen de gemeente. Met een passie voor stedelijke planning, ruimtelijke ordening en bouwregelgeving streven zij naar een duurzame en evenwichtige groei van de gemeente. Door nauw samen te werken met verschillende belanghebbenden, zoals burgers, bedrijven en andere overheidsinstanties, zetten zij zich in voor het realiseren van ruimtelijke projecten en het waarborgen van een aangename leefomgeving voor alle inwoners van Beek. Met hun expertise en toewijding spelen zij een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van de gemeente.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Casemanager Omgevingsvergunningen IGOM die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.


De voordelen van Maandag®

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Maandag werkt in jouw regio intensief samen met gemeenten. Bijvoorbeeld door middel van raamovereenkomsten of aanbestedingen. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in