+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Middelburg.
Laad meer vacatures

Schilder Middelburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als schilder werk je aan verschillende projecten in jouw omgeving. Je brengt met jouw vakmanschap gebouwen weer tot leven. Naast een goed salaris, bouw je vanaf dag één pensioen op. Plus, bij een goede beoordeling krijg je een vast contract. Je krijgt persoonlijke ondersteuning en de kans om je vaardigheden te verbeteren met cursussen. En als bonus verdien je punten voor leuke cadeaus, zoals gereedschap of een weekendje weg. Ook zijn er gezellige evenementen, zoals een jaarlijkse barbecue en kerstborrel. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder krijg je de kans om deel uit te maken van diverse projecten in jouw regio. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in schilderwerk, glaswerk, wandafwerking en onderhoud. Met jouw vakmanschap als ervaren schilder breng je gebouwen weer tot leven.


Ben jij het?

Als ervaren schilder breng je de nodige jaren ervaring met je mee. Allround vaardigheden, inclusief kennis van glaszetten, zijn een waardevolle aanvulling. Je bent een verantwoordelijk en communicatief sterk vakpersoon. Het bezit van een rijbewijs B en een VCA-certificaat is zeer wenselijk; indien nodig, ondersteunen wij jou bij het behalen of vernieuwen van je VCA-certificaat.


Wat wij bieden

Samen bepalen we jouw salaris op basis van jouw kennis en ervaring, startend bij €2.600,- bruto per maand. Vanaf je eerste werkdag bouw je pensioen via de pensioensregeling van jouw keuze: Stipp of BPF Schilders. Bij een positieve beoordeling kun je uitkijken naar een vast contract. Bij Faber staat persoonlijke ondersteuning voor onze vakmensen centraal. Regelmatig onderhouden we contact om te bespreken hoe het met je gaat. We zijn dagelijks bereikbaar voor al jouw vragen, en twee keer per jaar bieden we jou de mogelijkheid om bij ons een cursus te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verdien je met elke werkdag punten die je kunt inwisselen voor leuke cadeaus, variërend van de nieuwste gereedschappen tot complete weekendjes weg! Bovendien kijken wij, samen met jouw collega's van Faber, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Je gaat aan de slag bij een vertrouwd bedrijf dat hoogwaardig glas- en schilderwerk levert, zowel voor particuliere als zakelijke projecten. De schilders combineren hun expertise met producten van gerenommeerde materiaalleveranciers. Het schilderwerk voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en onderhoud. Voeg je bij dit team en neem vandaag nog contact met ons op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in