+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Moerdijk.
Laad meer vacatures

Functie als Backoffice Medewerker bij een internationale technische groothandel Moerdijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale technische groothandel bij een organisatie die voorop loopt in de verkoop van magnetiet voor diverse industriële toepassingen. Als Servicedesk medewerker ben je het centrale aanspreekpunt voor klanten en ondersteun je het verkoopteam. Geniet van flexibele werkuren, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en de mogelijkheid om door te groeien. Jouw inbreng in procesverbeteringen wordt gewaardeerd. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb je 2+ jaar ervaring in een soortgelijke rol en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Krijg jij energie van het organiseren van uiteenlopende zaken? Voel jij je thuis in een teamgericht bedrijf waarbij de focus ligt op jouw ontwikkeling? Dan is deze internationale technische groothandel op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
Deze organisatie is actief op het gebied van het verkopen van magnetiet, de mineralen die ontstaan bij het delven van ijzererts. Deze mineralen worden verkocht voor industriële toepassingen. Daarbij kan je denken aan ballast voor windmolens op zee, stralingsbescherming in ziekenhuizen, vlam vertragende vulstoffen of als energieopslag. Deze internationale organisatie is een dochterbedrijf van een groter Zweeds moederbedrijf. Wereldwijd kennen zij samen ca. 6000 medewerkers, waarbij er bij het dochterbedrijf ca. 23 medewerkers werkzaam zijn op de vestiging in Moerdijk. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jouw werkuren flexibel in te delen. Ten slotte, wordt er door deze organisatie voldoende ruimte geboden om door te groeien en jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als Servicedesk medewerker krijg je bij deze internationale technische groothandel een interessant takenpakket. Zo zal jij het centrale aanspreekpunt zijn voor klanten van deze organisatie. Daarbij heb je een ondersteunde rol aan het team van verkopers. Naast de afdeling Verkoop zul je ook nauw gaan samenwerken met de afdelingen Logistiek en Product. Hierbij is het belangrijk dat de administratieve en communicatieve taken van de organisatie goed verlopen. Jij bent tenslotte hier verantwoordelijk voor. Bij deze organisatie is er voldoende ruimte voor jou om mee te denken over het verbeteren van processen. Verder krijg je ook de kans om door te groeien tot een rol met meer verantwoordelijkheden. Uiteraard denkt de organisatie hierin graag met je mee. Ook zijn er mogelijkheden om mee te gaan naar klanten of op beurzen te staan namens de organisatie.

Vereisten
  • Je bent gedreven;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt affiniteit met logistieke internationale processen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke rol (meer = altijd welkom);
  • Je hebt een MBO4/HBO-opleiding richting communicatie, sales of klantcontact afgerond. 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in