+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Backoffice Medewerker (32-40 uur) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lincks Personal Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Backoffice Medewerker werk je samen met een team aan het controleren, beheren van voorraad, administratie en transport van producten. Je helpt door orders te verwerken, te picken, verpakken en verzenden. Dit doe je heel precies. In dit familiebedrijf is groeien en leren belangrijk. Je krijgt kansen voor cursussen en opleidingen. Ook is er een bonus, reiskostenvergoeding, en soms vers fruit of broodjes op kantoor. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Backoffice Medewerker draag je gezamenlijk met het team de verantwoordelijkheid voor de controle, het voorraadbeheer, de administratie en het transport van producten. Jij versterkt dit team door het verwerken van orders. Dit omvat het picken van orders, verpakken & verzenden van bestellingen, waarbij je nauwgezet te werk gaat om ervoor te zorgen dat de orders correct worden afgehandeld. En omdat jij je dagelijks bezighoudt met 130 verschillende valuta wordt jouw rol nog uitdagender!

Tijdens drukke periodes in het team aarzel je geen moment om op eigen initiatief te vragen waar je kunt ondersteunen. Je bent bedreven in het vinden van creatieve oplossingen voor mogelijke problemen en schakelt snel met collega's van andere afdelingen en leveranciers om deze aan te pakken. Je flexibiliteit, creativiteit en proactieve houding worden zeer gewaardeerd binnen het bedrijf.


Wat breng je mee?

Een energieke, toegewijde en leergierige houding kenmerkt jou als Backoffice Medewerker binnen deze groeiende en dynamische organisatie in de Hoeksche Waard! De focus ligt dagelijks op het nauwkeurig verwerken van orders, waarbij oog voor detail vanzelfsprekend is. Met een natuurlijk talent voor communicatie gedij je goed in het contact met zowel collega's als leveranciers. Jouw toekomstige team staat te trappelen om je te verwelkomen, want een nieuwe, gezellige collega is altijd een aanwinst! Daarnaast beschik je over:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Enige ervaring in een vergelijkbare rol? Dat is zeker een pluspunt waar we blij van worden!
Wat bieden we jou?

Werken binnen een familiebedrijf. Dat betekent aan de slag gaan binnen een organisatie waar betrokkenheid en samenwerking van groot belang zijn. Ontwikkeling is ontzettend belangrijk voor jouw nieuwe werkgever, daarom krijg jij alle mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf en meer te leren over het vak door middel van cursussen en opleidingen. Verder bieden we jou:

  • Een uitstekend bruto maandsalaris tot €2800, natuurlijk afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een jaarlijkse periodieke salarisverhoging. Uiteraard afhankelijk van jouw geleverde prestaties;
  • Een goed geregeld pensioen waar de eigen bijdrage ontzettend laag is;
  • Een aantrekkelijke jaarlijkse bonusregeling én reiskostenvergoeding (Het ov wordt geheel vergoed);
  • Er is altijd vers fruit op kantoor en met regelmaat worden er verse broodjes besteld.
Meer over jouw nieuwe werkgever!

De organisatie is ruim 35 jaar geleden begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming in de handel bestaande uit verschillende dochterbedrijven. Met ieder hun eigen specialisme zijn zij actief in het binnen- en buitenland. De klantenkring bestaat uit particulieren, maar ook opkopers en zakelijke klanten kunnen hier terecht. Met ruim 100 locaties hebben ze landelijke dekking voor de in- en verkoop in Nederland en België. Onlangs hebben ze ook diverse kantoren in Duitsland geopend. Ondanks de grote groei, blijft het een echt familiebedrijf. Dit is bijvoorbeeld te merken aan de gemoedelijke sfeer en behulpzame collega's.

Als Backoffice Medewerker ga je voor 32-40 uur in de week aan de slag op het hoofdkantoor in de Hoeksche Waard. Je komt terecht op de afdeling logistiek waar je met 15 enthousiaste collega's aan de slag gaat met de controle, voorraadbeheer, administratie én het transport van de producten. Je bent veel in contact met jouw collega's en de medewerkers van andere afdelingen. Je rapporteert aan de teamleider op jouw afdeling. Binnen het familiebedrijf wordt er veel waarde gehecht aan betrokkenheid, collegialiteit, en samenwerking. Dit ga je ook merken op de werkvloer, want alleen samen brengen jullie het merk naar een hoger niveau. 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor deze vacature verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? ! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in