+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.
Laad meer vacatures

Medewerker backoffice commercie Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie werk je veel voor een grote klant in Duitsland. Je zorgt dat de bestellingen van speciale groenten en fruit goed verwerkt worden. Ook help je met de planning. Je bent belangrijk voor het team, want je werkt met veel verschillende afdelingen samen. Elke dag is anders en je lost problemen snel op. Je werkt in een fijn team met een goede sfeer. Je krijgt een goed salaris en een pensioen. Dit werk is perfect als je houdt van afwisseling en graag in een team werkt. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als Medewerker van het coördinatie team werk je voornamelijk voor onze Duitse klant. Een grote retailer voor wie wij de dedicated supplier zijn. Je bent samen met je collega’s nauw betrokken bij de verwerking van uitgaande orders (exotische groente en fruit), en zorgt ervoor dat dit foutloos gebeurt. Verder assisteer je de productieplanning waar nodig. Hier komt bijvoorbeeld een stuk voorraadbeheer bij kijken en het verwerken van productieorders.

Dit ga je doen

Je vormt een belangrijke schakel tussen bijvoorbeeld het warehouse, de interne commerciële afdelingen, de afdeling transport en de klant. Het team coördinatie werkt zelfstandig en moet in overeenstemming met alle stakeholders zelf kunnen beslissen hoe om te gaan met bijvoorbeeld een verlate aankomst van een vracht of bij kwaliteitsissues.

Geen dag is hetzelfde. Je klant- en oplossingsgerichtheid helpen jou om de functie naar behoren uit te voeren. Daarnaast heerst er een gedreven informele cultuur waar problemen snel opgelost worden.


Dit krijg je
  • Een informele, internationale en dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's
  • Een salaris variërend van €3000 tot €3500 afhankelijk van ervaring en kennis
  • Goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden
Dit ben je
  • MBO+ denk en werkniveau;
  • Ervaring in de AGF of soortgelijke functie in de logistiek is een pre;
  • Vaardig in de omgang met Excel en SAP is een pre.
  • Goede beheersing van de Engelse taal, tevens is de beheersing van de Nederlandse en/of Duits een pre.
  • Flexibiliteit in werkuren
Hier ga je werken

Dit bedrijf is een full-service leverancier van fruit, groenten, bloemen en planten en maakt deel uit van een internationaal concern. Op onze locatie in Waddinxveen zijn er 3 bedrijfseenheden. Dit zijn groothandel in Fruit & Groenten, Groothandel bloemen en de Supply Chain Services (Transport).

Samen met onze vestigingen in Duitsland leveren wij bovengenoemde producten aan een van de grootste retailers van Duitsland.


Interesse?

Als je enthousiast bent geworden na het lezen van deze vacature, kijken we ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen! Bij WerkTalent voeren we de eerste wervingsgesprekken en nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons kantoor in Zevenhuizen, waar we je ontvangen met een kop koffie of thee. Natuurlijk is een video-gesprek ook een optie!

Heb je vragen over het bedrijf of de functie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt me bereiken via 06-45181680 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in