+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naaldwijk.

Financieel Adviseur Naaldwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WorkCity

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gemeentefinanciën in een van de meest innovatieve agri-regio's ter wereld. Als Financieel Adviseur bij Gemeente Westland ben je de cruciale schakel tussen financieel beleid en de dagelijkse praktijk. Jouw inzichten en vaardigheden zijn hier van onschatbare waarde. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben.
Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot. De kansen om te groeien ook.
Opdracht
Hoe zie jij dat? Die vraag wordt bij ons vaak gesteld. Ben je graag een belangrijke sparringpartner voor het bestuur en de gemeentelijke organisatie op het gebied van financiën? Schakel je makkelijk tussen financiële advisering en administratie? En heb je de skills om bestaande patronen te doorbreken als dat nodig is? Wordt dan Financieel adviseur bij Gemeente Westland. Onze financieel adviseurs weten hun weg binnen de wereld van de gemeentefinanciën, vallen centraal onder Cluster Bedrijfsvoering (team Financiën Beleid en Advies), maar zijn als adviseur gekoppeld aan één of meerdere clusters.
Zomaar een werkdag
Je begint je dag met een overleg samen met de strategisch financieel adviseur en collega financiële ondersteuning. Jullie geven elkaar een update wat er afgelopen week in het cluster is gebeurd en welke prioriteiten er zijn voor deze week. Na het overleg zie je een e-mail voorbijkomen met de vraag of je een collega wilt ondersteunen met het opstellen van een adviesnota.
Tussendoor ontvang je een telefoontje van een collega met de vraag of jullie samen kunnen kijken naar de financiële dekking van een vacature die zo snel mogelijk moet worden uitgezet.
Na de lunch heb je een overleg met collega’s over de P&C-producten. Je bespreekt de status van de huidige producten en de aankomende deadlines. Daarna heb je een periodiek budgetafspraak met een manager om een financiële prognose te maken voor de komende periode. De tijd vliegt voorbij, gelukkig heb je aan het einde van de middag je agenda geblokt om aan de slag te gaan met begrotingswijzigingen. Voordat je tevreden je laptop afsluit beantwoord je nog een aantal e-mails. Tevreden sluit je je laptop af. Morgen weer een nieuwe dag vol uitdagingen!
Je bent onderdeel van een team:
Aantal collega’s: 35
Aanwezige rollen/specialismen: financieel adviseurs, P&C-advies, treasury, verbonden partijen, VIC (Verbijzonderde Interne controle) en medewerkers financiën.
Onderdeel van het cluster: bedrijfsvoering.


Gevraagd

Vereisten / knock-outcriteria
1.Uurtarief maximaal €85,00 inclusief reiskosten woon-werk, en excl. BTW;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie;
3. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau;
Gunningscriteria
4.Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau in een financieel/economische richting;
5.Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met gemeentefinanciën binnen de financiële afdeling van een gemeentelijke organisatie;
6. Minimaal 5 jaaraantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie;
7.Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 5 jaar met complexe projecten waarin verbetervoorstellen op het gebied van financiën aantoonbaar zijn (Maak dit duidelijk aan de hand van voorbeelden in je cv).
Competenties
-Je bent een zelfstandige en doortastende verbinder.
- Goed gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen.
- Je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
- Je bent resultaatgericht en communicatief sterk.
Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11.
Benodigd aantal professionals: 1.
CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.
Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma – di – wo – do – vr
Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 6 december 2023 tussen 09.00 en 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 5 december 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.
Overige informatie
De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.
Screeningsvragen:
Wat is je uurtarief als zzp-er, exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werkverkeer?
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie
Minimaal een afgeronde opleiding op hbo bachelor niveau in een financieel/economische richting
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met gemeentefinanciën binnen de financiële afdeling van een gemeentelijke organisatie
Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als financieel adviseur binnen een overheidsorganisatie
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 5 jaar met complexe projecten waarin verbetervoorstellen op het gebied van financiën aantoonbaar zijn
De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.
Werklocatie: Hybride werken in 2671 VW Naaldwijk.


Aanbod

Voordelen om via onze partner te werken
Je sollicitatie wordt binnen 24 uur verwerkt en je krijgt een snelle terugkoppeling.
Als je via onze partner aan het werk gaat is dit voordelig, want zij hanteren een snelle uitbetaling van je factuur, namelijk binnen 14 dagen.
Jij bepaalt je uurtarief (wij moeten wel rekening houden met wat ze maximaal mogen hanteren van de opdrachtgever).
Onze partner hanteert geen relatie- of concurrentiebeding.
Ben je geen zzp-er, maar je hebt wel interesse in de vacature/opdracht? Geen probleem, geef dit aan bij je sollicitatie die je naar ons stuurt.
Soort dienstverband: Fulltime, Freelance / zzp, Detachering, Bepaalde tijd
Salaris: Tot €85,00 per uur
Verwacht aantal uur: 36 per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in