+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwkoop.

PHP Symfony Developer - MySQL, Vue.js, High-Traffic Platforms Nieuwkoop

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

In omgeving Leiden vind je dit toonaangevende internetbureau dat alles in huis heeft voor websites, apps, hosting en slimme cloud-oplossingen. Ze hebben een solide reputatie opgebouwd door te werken aan apps voor verschillende bedrijfsbehoeften, van administratieve tools tot operationele oplossingen. En ja, ze hebben zelfs gave websites gebouwd voor duurzame bedrijven en kloosterkerken. Best bijzonder, toch?

Wat Je Krijgt
Stel je voor: een salaris tot EUR 5.500,- per maand, klinkt niet verkeerd toch? Plus, vakantiegeld, reiskostenvergoeding met een NS-businesskaart, en een stevige pensioenregeling. Maar laten we het hebben over die vrijdagmiddagborrels. Een perfecte manier om de week af te sluiten en je team beter te leren kennen, met misschien een potje bowlen of een boottocht met pizza's door het prachtige Leiden. benieuwd naar ons advies? Kom een keertje langs om het pand met je eigen ogen te zien om een beter look & feel te krijgen!


Gevraagd

Jouw Rol
Als PHP Symfony Developer ben jij de sleutel tot het succes van nieuwe projecten. Van het plannen tot de uiteindelijke uitvoering ben jij degene die het verschil maakt. Je werkt aan WordPress- en Drupal-websites, maar ook aan complexere software. Terwijl je met Vue.js aan de voorkant werkt, ligt de focus van jouw rol op PHP en Symfony aan de achterkant. En als je meer wilt weten over wat deze rol echt inhoudt, mag je altijd aankloppen voor meer details.

Het IT-Stack
Hier draait het om: PHP (8.1), Symfony, databases zoals MySQL, PostgreSQL, en SQLite, samen met JavaScript, Vue.js, externe koppelingen, high-traffic platforms, en niet te vergeten WordPress, Drupal en Linux.

Aanbod

Jouw Werkomgeving
Hier is waar het allemaal gebeurt - een energieke omgeving met een team van 10 collega's. Vijf toegewijde developers, een projectmanager en twee front-enders vormen het hart van dit bedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn ze bekend om hun diverse projecten, van high-traffic platforms tot maatwerkmodules voor hun klanten. Je bent van harte uitngenodigd voor een koffie zodat je het bedrijf zelf kan meemaken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in