+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nistelrode.
Laad meer vacatures

Medewerk(st)er Sales & Events Nistelrode

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Duke Club

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als lid van het Experience Team speel je een belangrijke rol bij het plannen van evenementen voor onze leden en hun gasten. Je werkt op een mooie plek waar verschillende soorten evenementen plaatsvinden, zoals diners, vergaderingen, golfdagen en bruiloften. Samen met je team zorg je dat alles perfect geregeld is. Je communiceert met de gasten en zorgt voor de administratie. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en werken samen om alles nog beter te maken. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker van het Experience Team ben je het eerste aanspreekpunt voor het organiseren van evenementen van onze Members en hun relaties. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor alle evenementen die plaatsvinden op The Duke Club, zoals diners, vergaderbijeenkomsten, golfdagen, congressen, feesten en bruiloften. Je onderhoudt de communicatie met de gast en je zorgt voor de juiste administratieve verwerking. Je werkt op een prachtige locatie met een diversiteit aan mogelijkheden en samen kijken we altijd positief kritisch naar nieuwe mogelijkheden.



Gevraagd

In deze uitdagende fulltime functie zorg je ervoor, samen met een ambitieus, hardwerkend en gezellig team, dat iedere dag een succes wordt! Je beheerst de Nederlandse taal goed en hebt enkele jaren ervaring in het organiseren van evenementen op high-end niveau. Ervaring met golfbaanmanagement is een pre. Daarnaast ben je representatief, ondernemend, flexibel, betrokken en stressbestendig. We vragen én bieden flexibiliteit in de indeling van de te werken uren.

De definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld. Je werkt grotendeels doordeweeks maar uiteraard ben je met enige regelmaat ook in de avonden en weekenden beschikbaar.



Aanbod

Uiteraard heeft The Duke Club je ook veel te bieden; je gaat werken in een gezellig en hecht team waar een informele sfeer heerst. Ondernemendheid en zelfstandigheid staan hierbij centraal met een goed salaris, interne doorgroeimogelijkheden en een prima pakket arbeidsvoorwaarden inclusief de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen. Naast hard werken is er geregeld tijd voor leuke activiteiten, bedrijfsuitjes, het behalen van je golfcertificaat en samen met collega’s golfen op deze prachtige baan!

Heb je interesse of zijn er nog vragen? We zien je reactie graag tegemoet!



Bedrijfsomschrijving


The Duke Club in Nistelrode is een exclusieve Members only Business Club, gericht op de zakelijke markt, met één van de top 18-holes golfbanen van Nederland. De unieke vergaderruimtes, The Clubhouse, restaurant The Charles en de mooie ruime terrassen maken The Duke Club uniek. Zeker in combinatie met het hoge hospitality niveau. The Duke Suites, met achttien prachtige 5-sterren suites, een wellness en gym en daarbij een schitterende conferentiezaal, maken het ‘World of Luxury gevoel’ compleet.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in