+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Odijk.
Laad meer vacatures

Projectleider HRM Odijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een uitdagende opdracht bij een vooraanstaande overheidsorganisatie als ervaren Projectleider HRM. Speel een cruciale rol in het coördineren en implementeren van organisatieontwikkeling binnen de afdeling Informatievoorziening. Werk aan het realiseren van een wendbare en toekomstbestendige IV-organisatie, die optimaal kan inspelen op technologische en maatschappelijke veranderingen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Klaar voor een uitdagende en impactvolle opdracht binnen een vooraanstaande overheidsorganisatie? Wij zijn op zoek naar een ervaren Projectleider HRM die een cruciale rol gaat spelen in de coördinatie en implementatie van organisatieontwikkeling, voortkomend uit specifieke veranderopgaven binnen de afdeling Informatievoorziening (IV).


Wat houdt deze opdracht in?

Als Projectleider HRM ben je verantwoordelijk voor het regisseren van de ontwikkeling en implementatie van het organisatieplan IV, in samenwerking met IV- en HR-collega's. Deze opdracht staat in het teken van het realiseren van een wendbare en toekomstbestendige IV-organisatie, die optimaal kan inspelen op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.



Gevraagd

Wat Breng Je Mee?
  • Een afgeronde HBO opleiding in HRM, met WO denk- en werkniveau.
  • Aantoonbare ervaring als projectleider in organisatieontwikkeling binnen overheidsinstellingen.
  • Bewezen vaardigheden als strategisch sparringpartner en in het voeren van regie over organisatieplannen.
  • Competenties zoals klantgerichtheid, maatschappelijke oriëntatie, organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht, en het vermogen om te coachen.


Aanbod

Bij deze uitdagende opdracht wachten je niet alleen professionele voldoening en de kans om een significante bijdrage te leveren aan een belangrijke organisatieverandering, maar ook een pakket aan arbeidsvoorwaarden die je zullen motiveren en ondersteunen gedurende de gehele opdrachtperiode:

  • Concurrerende Vergoeding: Jouw expertise en inzet worden beloond met een competitief tarief, afgestemd op je ervaring en de complexiteit van de opdracht.
  • Flexibele Werkregeling: Met mogelijkheden voor hybride werken, bieden we de balans die je nodig hebt tussen werk en privé, zonder in te leveren op samenwerking en betrokkenheid.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Jouw groei stopt niet bij deze opdracht. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling om je vaardigheden te versterken en je klaar te stomen voor toekomstige uitdagingen.


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever voor deze specifieke opdracht bevindt zich binnen de overheidssector en speelt een essentiële rol in de nationale veiligheid en publieke dienstverlening. Het gaat om een organisatie die voortdurend streeft naar verbetering en innovatie in haar dienstverlening, vooral op het gebied van informatievoorziening (IV). Deze afdeling ondersteunt de kerntaken van de organisatie door het inzetten van geavanceerde technologieën en het aanpassen aan maatschappelijke ontwikkelingen, wat essentieel is voor het vergroten van de effectiviteit van haar werkzaamheden.Heb je vragen over deze vacature of wil je direct reageren? Neem dan contact op met Romy Matharoo op (06) 34 48 52 21 of stuur een email naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in