+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
Laad meer vacatures

Reachtruck chauffeur | 2 - ploegen Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Graaf Logistics

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.463 - € 2.997 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je elke dag met een reachtruck in een afwisselende omgeving. Je gebruikt een moderne reachtruck met speciale apparatuur. Er is de kans om steeds beter te worden en te groeien binnen het bedrijf. Je maakt deel uit van een leuk team waar gezelligheid belangrijk is. Samen een koffie drinken en praten hoort erbij. Je begint je dag door je spullen op te bergen en met je collega's bij te praten. Dan ga je aan het werk met in- en uitslagwerkzaamheden. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Reachtruckchauffeur ben je de hele dag bezig met afwisselende in- en uitslagwerkzaamheden. Je bedient een moderne reachtruck voorzien van camerasysteem en RF scanner. Je kunt elke dag een beetje beter worden en intern verder doorgroeien. Je bent onderdeel van een fijn en gezellig team. Gezellig even kletsen en met elkaar een bakkie doen hoort hier zeker bij.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je komt binnen in ons Warehouse en bergt je eigen spullen in je kluisje op. Dan ga je in de bedrijfskantine lekker een bakkie doen en praat je bij met je collega’s. Tijd om aan de slag te gaan. Je pakt je eigen RF scanner en haalt je reachtruck op bij het laadstation. Je begint met de inslag van pallets vanaf de inslagvakken. Tussendoor krijg je een “bulk naar pick opdracht” voor je orderpickende collega’s. In de pauze maak je gebruik van de uitgebreide kantine, die van alle gemakken voorzien is.

Tijd om verder te gaan op de reachtruck, dit keer met diverse uitslag werkzaamheden. Je krijgt de opdrachten met pick locaties door op je RF scanner. Je scant het palletlabel, zodat de verplaatsing in het Warehouse Management Systeem wordt vastgelegd. De nodige reachtruckorders zijn verwerkt en je springt nog even bij om een aantal orders op een EPT te verzamelen. De tijd vliegt voorbij, aan het einde van de dag zet je de reachtruck weer netjes terug aan de lader. Je kijkt tevreden terug op je werkdag, tot morgen!

Gevraagd

  • In het bezit van een geldig reachtruckcertificaat;
  • Beschikbaar om uiteindelijk in 2-ploegen te gaan werken (dagdienst en avonddienst);
  • Het is een pré als je reeds kennis hebt van gevaarlijke stoffen;
  • Je hebt (ook s' ochtends) een goed humeur en bent klantvriendelijk;
  • Je bent woonachtig max. 30 min. van Oosterhout en hebt eigen vervoer om naar het werk te komen.


Aanbod

Wat bieden wij jou?
Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer, waaronder minimaal 27,5 vakantiedagen, op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantiegeld. Ruimte voor eigen inbreng, ideeën en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamisch en professioneel team. Een baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Over ons
Sinds 1920 is De Graaf Logistics dagelijks onderweg naar bestemmingen door heel Europa. Doelmatig, snel en toegewijd. De Graaf Logistics heeft een public warehouse van 20.000 m2. Hierin bevinden zich naast de bulklocaties ook stellingen met 30.000 palletplaatsen. DGL verzorgt hiermee voor klanten de totale fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van de goederen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

40 uur
Aantal uren is flexibel

Salaris

€ 2.463 - € 2.997 p/m
Salaris is conform onze CAO Beroepsgoederenvervoer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in