+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oosterhout (NB).
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker - orderpicker Oosterhout (NB)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Graaf Logistics

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.463 - € 2.997 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je de hele dag met het verplaatsen van producten in een magazijn. Je doet verschillende taken zoals laden, lossen en orderpicken. Dit zorgt ervoor dat je genoeg beweging krijgt, bijna alsof je aan het sporten bent. Je maakt deel uit van een leuk team en er is ruimte om te groeien binnen het bedrijf. Misschien leer je zelfs hoe je een hef- of reachtruck moet besturen. Elke dag is anders en je kunt elke dag een beetje beter worden in wat je doet. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Als Logistiek Medewerker Warehouse ben je de hele dag bezig om de producten van onze klanten te laden, lossen of verzamelen (orderpicken). Je krijgt voldoende lichaamsbeweging om de sportschool een keer over te kunnen slaan en bent onderdeel van een fijn en gezellig team. Je kunt elke dag een beetje beter worden en intern doorgroeien. Voor je het weet bestuur je een hef- of reachtruck.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
“Goedemorgen”. Eerst lekker een bakkie in de kantine waar je gezellig even bijpraat met je collega’s. De teamleider trapt de dag af. Je pakt een EPT en scanner waar de eerste orders alweer instaan. Het zijn vandaag verschillende orders van volle pallets tot losse doosjes. Heb je een order gepickt? Dan is het nog een kwestie van sealen en de juiste papieren toevoegen. Zo die kan naar de klant! Na de lunch vraagt de teamleider of je even bij kan springen op de inbound afdeling. Je lost goederen en controleert de eenheden en artikelnummers. Zo de werkdag komt ten einde, alleen nog de afronding met je collega's en teamleiders. Bedankt voor je inzet. Tot morgen!

Gevraagd

  • Je hebt al wat logistieke ervaring opgedaan, maar belangrijker nog je bent enthousiast over en geïnteresseerd in warehousing;
  • Je houdt van aanpakken, bent collegiaal, maar kan ook prima zelfstandig werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar in de dagdienst tussen 07.00 en 19.00 uur;
  • Je bent woonachtig max 30 min van Oosterhout en hebt eigen vervoer om naar het werk te komen.


Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?
Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer, waaronder minimaal 27,5 vakantiedagen, op basis van een 40-urige werkweek en 8% vakantiegeld. Ruimte voor eigen inbreng, ideeën en doorgroeimogelijkheden binnen een dynamisch en professioneel team. Een baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Over ons:
Sinds 1920 is De Graaf Logistics dagelijks onderweg naar bestemmingen door heel Europa.
Doelmatig, snel en toegewijd. De Graaf Logistics heeft een public warehouse van 20.000 m2. Hierin bevinden zich naast de bulklocaties ook stellingen met 30.000 palletplaatsen. DGL verzorgt hiermee voor klanten de totale fysieke en administratieve afhandeling voor de inslag, opslag en uitslag van de goederen.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact via 0162-492 000. Een proefdag(deel) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

40 uur
Aantal uren is flexibel

Salaris

€ 2.463 - € 2.997 p/m
Salaris is conform onze CAO Beroepsgoederenvervoer
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in