+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Relatiebeheerder-buitendienst (15-32 uur) Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AAC - Administraties

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 15 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Je bent in de buitendienst het vaste aanspreekpunt voor een portefeuille van Verenigingen van Eigenaren van diverse (appartementen)complexen. Je bezoekt deze complexen regelmatig voor overleg met de besturen van de betreffende VvE. Je bespreekt alle bijzonderheden van de betreffende complexen en koppelt terug aan de binnendienst. Je bereidt de jaarvergaderingen van jouw VvE’s gedetailleerd voor en gemiddeld 1 of 2 avonden per week leid je deze jaarvergaderingen op locatie, bijgestaan door een notuliste.



Gevraagd

Een verantwoordelijke functie voor kandidaten met een zeer ruime werkervaring bijvoorbeeld opgedaan binnen de accountancy, een juridische praktijk of met een bouwkundige achtergrond. Het leiden van een vergadering gaat je prima af. Je bent 1 of 2 avonden per week beschikbaar tussen 19.00 – 23.00 uur.

Deze functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld. Voor een fulltime invulling zullen de werkzaamheden in de buitendienst worden gecombineerd met ondersteunende binnendienstactiviteiten.



Aanbod

AAC-Administraties biedt een dynamische werkomgeving met een fijne werksfeer en een grote onderlinge betrokkenheid. Daarnaast zijn er studie- en doorgroeimogelijkheden en men heeft een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. De definitieve werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.



Bedrijfsomschrijving


AAC-ADMINISTRATIES in Oss is een administratiekantoor gespecialiseerd in de administratie en het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Momenteel verzorgt AAC-Administraties, met een enthousiast team van 18 collega’s, de administratie en het beheer van circa 300 VvE’s, voornamelijk in Noord-Brabant en Gelderland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in