+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Relatiebeheerder Accountancy Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Stap in de rol van Relatiebeheerder bij een Accountants & Adviesorganisatie, waar je het eerste aanspreekpunt bent voor ondernemers in het MKB en de zorgsector. Geniet van de diversiteit in je werk, geen dag is hetzelfde. Werk binnen een solide, platte organisatie met een warme, familiaire cultuur, waarbij je dagelijks waarde toevoegt voor je relaties. Een unieke kans om te werken in een team van vakspecialisten met een hart voor ondernemers. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Als Relatiebeheerder werken bij een dynamische Accountants & Adviesorganisatie? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor ondernemers op het gebied van financiële en fiscale vraagstukken binnen het MKB en de zorgsector. Een mooie brede functie, waarin geen dag hetzelfde is. Dit is jouw kans!

Bij onze opdrachtgever zijn de mensen de basis en hier kun je elke dag waarde toevoegen voor jouw relaties, werkzaam binnen het MKB of als medische beroepsbeoefenaren. Een doelgroep waar echt wat te adviseren valt! Je komt te werken bij een solide en platte organisatie in ontwikkeling, met een warme en familiaire cultuur. Een organisatie in beweging, waar je gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen.

De organisatie en afdeling
Dit kantoor heeft zich als onafhankelijk accountants- en adviesorganisatie gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van het MKB en de medische beroepsbeoefenaren. Vanuit de accountancy adviseren zij onder meer over financiële, fiscale, administratieve vraagstukken en vanuit de adviesorganisatie over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 150 betrokken medewerkers werkt vanuit een modern kantoor tussen Utrecht en Arnhem. Samen met jouw collega’s ben jij voornamelijk verantwoordelijk voor de startende ondernemers die bijvoorbeeld als startend huisarts, tandarts verloskundige actief zijn, of binnen het MKB.
Je komt te werken binnen het gedreven team, welke bestaat uit een aantal Assistent Accountants en Relatiebeheerders. Allemaal vakspecialisten met oog voor cijfers en hart voor ondernemers. In de advisering zijn zij professioneel, to the point, flexibel en klantgericht. Zij durven kritisch te zijn, omdat het belang van de klant voorop staat. Daarbij is het advies hoogwaardig en toekomstgericht, kortom een ondernemende accountants- en adviesorganisatie, voor alle financiële, fiscale en administratieve vraagstukken.

Wat ga je doen als Relatiebeheerder?
Jij, als Relatiebeheerder, bent het eerste aanspreekpunt voor (startende) ondernemers die actief zijn binnen de medische sector, als bijvoorbeeld huisartsen of tandartsen, maar ook binnen het MKB. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille met relaties die je adviseert over financiële en fiscale vraagstukken. Ook ben je actief met het verzorgen van voorlopige aanslagen en het bespreken van de jaarstukken. Hierin wordt je ondersteund door een collega die de administratie verzorgt, zodat jouw focus uit kan gaan naar jouw relaties. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw portefeuille, maar ook voor het aansturen, opleiden en het begeleiden van de assistenten. Samen met jouw team ga je voor een optimale dienstverlening.

Gevraagd

De Relatiebeheerder heeft:
De Relatiebeheerder die wij zoeken, heeft een afgeronde Hbo-opleiding(gericht op Accountancy, Economie of vergelijkbaar) en affiniteit met fiscaliteiten. Als persoon kom je goed tot jouw recht in een rol met veel klantcontact en hierbij heb je een dienstverlenende instelling. Jij bent resultaatgericht, proactief en punctueel. Verder ben jij een professional die initiatief toont en ben je een echte teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig aan jouw eigen portefeuille werken. Ook ben je communicatief sterk, gericht op oplossingen en hebt een passie voor cijfers. De veelzijdigheid van de medische doelgroep en het MKB spreekt je aan en hier heb je affiniteit mee.

Aanbod

Wat heeft deze organisatie jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiende organisatie en een open bedrijfscultuur waar ruimte is voor eigen initiatief. Korte lijnen met collega’s zijn belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsfaciliteiten en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning, zoals een goed salaris, vakantiegeld, 13e maand, leaseauto, winstdeling, prima pensioen etc.. De werkweek is tussen de 24 en 39,5 uur.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in