+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Junior Relatiebeheerder Verzekeringen Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Wil je groeien en leren in de wereld van verzekeringen? Je gaat aan de slag in een team dat zich richt op de zorgsector. Je leert door te werken en krijgt opleidingen om een expert te worden. Ervaren collega's helpen je hierbij. Je wordt belangrijk voor klanten, die je vragen over verzekeringen stelt. Je werkt samen met verschillende teams en wordt een vertrouwd gezicht voor iedereen. Dit is een unieke kans om in een team van experts te starten. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jezelf ontwikkelen tot verzekeringsspecialist op het gebied van schadeverzekeringen? Dan is dit jouw kans om een leer- werktraject aan te gaan binnen een organisatie actief als financieel advieskantoor binnen voornamelijk de zorgsector.

De organisatie en de afdeling
Onze opdrachtgever heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau, gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met circa 150 betrokken medewerkers werkt vanuit een kantoor in midden Nederland.
De afdeling schade bestaat uit drie teams welke verantwoordelijk zijn voor relaties in de medische sector en het MKB. In totaal werken hier 20 medewerkers, waarvan verschillende ervaren relatiebeheerders. Allemaal zeer kundig en proactief.

Wat ga je doen als Junior Relatiebeheerder Verzekeringen?
Je gaat jezelf ontwikkelen tot aanspreekpunt voor de relaties die met name in de zorgmarkt actief zijn. Je gaat leren en werken combineren. Je volgt verschillende Wft-opleidingen, maar werkt ondertussen gewoon mee op de afdeling. Je wordt begeleid door ervaren collega’s. Zij dragen hun opgedane kennis en ervaring graag aan jou over. Zo ontwikkel jij je tot een relatiebeheerder waar relaties bij terecht kunnen met al hun vragen over verzekeringen. Als Junior Relatiebeheerder Verzekeren werk je nauw samen met de collega’s van onze binnendienst, maar ook met de collega’s van de buitendienst heb je contact. Je wordt een vertrouwd aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande relaties voor alle vragen op het gebied van hun verzekeringen, particulier en zakelijk. Zij kunnen uiteindelijk bij jou terecht met uiteenlopende vragen.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen het vakgebied verzekeringen. Je bent een starter binnen het werkveld. Binnen dit traject ben je dan ook bereid om de Wft-certificaten te gaan behalen. Hierbij moet je denken aan Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk en Wft Inkomen.
Verder ben je communicatief vaardig, dienstverlenend ingesteld en hebt een oplossingsgerichte instelling. Ook werk je graag in teamverband.
Je bent 32 – 40 uur beschikbaar.

Aanbod

Wat heeft dit advieskantoor jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamische sector en groeiende organisatie. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden. Je kunt doorontwikkelen naar de functie van Relatiebeheerder Verzekeringen. Hierin zul je op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, winstdeling, 30 vrije dagen, kleine eigen bijdrage in het pensioen etc..

Enthousiast?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in