+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.
Laad meer vacatures

Junior Adviseur Duurzaamheid & Energie Oss

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 2 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.900 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

Als bouwfysicus in de rol van Junior Adviseur Duurzaamheid & Energie krijg je de kans om essentiële vragen over bouwmaterialen, ventilatie en geluidsoverlast te onderzoeken en top opdrachtgevers te adviseren. Zelfs zonder ervaring kun je hier je passie voor duurzaamheid en bouwtechniek kwijt. Je draagt bij aan het verbeteren van woon- en werkomgevingen door te adviseren over de beste materialen en isolatie- en ventilatiemogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Welk bouwmateriaal kun je het beste gebruiken voor een constructie? Worden de ruimtes goed genoeg geventileerd? En hoe zit het met geluidsoverlast? Jij, de bouwfysicus, wordt enthousiast als je hoort dat je met deze vragen aan slag mag. Nog geen ervaring? Dat is niet erg. Als je maar enthousiast bent!


Wat ga je doen?

In deze functie als Junior Adviseur Duurzaamheid & Energie doe je onderzoek naar bouwmaterialen en constructies en adviseert top opdrachtgevers over de best mogelijke keuze. Je bekijkt welk materiaal het beste gekozen kan worden voor het bouwproject. Je houdt hierbij rekening met de kosten, de veiligheid en het comfort van materialen voor de woon- en werkomgeving. Tevens hou je je bezig met onderzoek doen naar problemen van al gebruikte materialen of constructies. Zo bekijk je bijvoorbeeld of er voldoende licht, lucht, geluid, warmte en vocht in een gebouw aanwezig is. Op basis hiervan adviseer je over eventuele isolatie- en ventilatiemogelijkheden. Ook neem je een adviserende rol aan als het gaat om duurzaamheid. Dat is namelijk niet meer weg te denken.

Naast de adviserende rol die je aanneemt controleer je of de bouwvoorschriften in orde zijn, toets je bouwaanvragen en bekijk je of milieuregels worden nageleefd. Zo moet er bijvoorbeeld rekeningen gehouden worden met de brandveiligheid. Daarnaast coördineer je het project. In deze afwisselende functie ben je zowel op kantoor als op de bouwplaats aanwezig voor metingen en onderzoek te doen.


Jouw werkzaamheden
  • Adviseren van opdrachtgevers over de best mogelijke bouwmaterialen;
  • Analyseren van knelpunten bij zowel bestaande als nog te ontwerpen gebouwen & constructies;
  • Onderzoek doen naar de hoeveelheid licht, geluid, warme en vocht in verschillende ruimtes;
  • Adviseren over isolatie- en ventilatiemogelijkheden;
  • Het controleren van bouwvoorschriften & het toetsen van bouwaanvragen;
  • Het van A-Z uitwerken van projecten en een stuk project coördinatie;
  • Regelmatig naar de bouwplaats om metingen te doen.


Gevraagd

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting Bouwkunde, een duaal is ook goed;
  • Enthousiasme over het vak Bouwfysica en de ambitie om er nóg beter in te worden;
  • Goed in het analyseren van knelpunten rondom Duurzaamheid & Energie (of de ambitie om er goed in te worden);
  • Je bent: leergierig, kritisch & ambities;
  • Je hebt misschien geen bak aan ervaring, maar je bent wel enorm enthousiast.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

De organisatie hecht veel waarde aan een gezonde en vitale samenleving door gebouwen te ontwerpen waar mensen veilig en comfortabel kunnen verblijven. Het betreft een platte organisatie met korte lijntjes, een leuke en collegiale sfeer waar iedereen klaar staat om elkaar te helpen. Er is ruimte voor eigen initiatieven waarin je ook direct veel verantwoording krijgt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in