+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker KCC Pijnacker

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als medewerker Klant Contact Center (KCC) ben je het gezicht van de gemeente. Je staat klaar voor iedereen die contact opneemt, of dat nu live, via de telefoon, e-mail of social media is. Je helpt mensen met vragen over wat de gemeente doet en zorgt dat ze de juiste informatie krijgen. Het is jouw taak om zo veel mogelijk vragen meteen te beantwoorden. Dit werk geeft je de kans om veel te leren over hoe de gemeente werkt en hoe je mensen het beste kunt helpen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker KCC ben je het visitekaartje van de gemeente en het eerste aanspreekpunt voor de burger. Je geeft de burger een warm gevoel en bent de spin in het web voor het eerste klantcontact. Jij bent de eerste persoon met wie de inwoners, ondernemers en organisaties contact hebben, live, telefonisch, per mail of via social media. Je levert informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de gemeente. De gemeente streeft ernaar om 80% van de vragen direct te beantwoorden. Dat betekent dat jij over veel gemeentelijke kennis beschikt of in staat bent dit snel eigen te maken.

Gevraagd

  • Een afgeronde MBO niv. 4 of HBO opleiding;
  • Aantoonbare ervaring met telefonisch klantcontact;
  • Aantoonbare werkervaring met het werken bij een gemeente.


Aanbod

Wij zijn op zoek naar een medewerker KCC voor 32/36 uur per week.

  • Een fijne werkomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij hechten veel waarde aan jouw wensen en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Denk als voorbeeld aan een uitdagende functies en ontwikkelmogelijkheden. Wij zijn pro-actief met jou bezig en zullen vanuit jouw wensen mooie kansen te creëren bij onze klanten. Tot slot streven wij naar de best mogelijke communicatie, feedback en terugkoppeling.



Bedrijfsomschrijving

Een mooie middelgrote gemeente in regio Zuid-Holland. Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches: Gemeente, Onderwijs, Arbo & Verzuim, Zorg en Welzijn. Wij vinden de samenwerking die wij aangaan erg belangrijk. Regelmatig contact is daarbij essentieel. Dit kan door middel van telefonisch contact of ergens een kopje koffie drinken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in