+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

KCC Medewerker Woningcorporatie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.831 - € 3.438 p/m

Vacature in het kort

Als medewerker Klantenservice ben je het eerste aanspreekpunt voor huurders en klanten. Je helpt hen met vragen en verzoeken, zoals problemen met hun woning. Je werkt op verschillende manieren, zoals aan de telefoon of via e-mail. Je speelt een belangrijke rol in het verbeteren van onze service. Door jouw werk worden klanten blij en tevreden. Je werkt in een team dat altijd wil leren en beter worden. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als medewerker Klantenservice ben jij het hoofdaanspreekpunt binnen onze organisatie voor huurders en klanten. Je handelt zelfstandig alle initiële klantcontacten af, inclusief operationele vragen en verzoeken over diverse klantprocessen, zoals verhuur, verkoop, huurbetaling, sociale begeleiding, urgentieaanvragen en dagelijks onderhoud. Dit doe je op verschillende manieren, zoals telefonisch, digitaal, schriftelijk en in persoon aan de balie.

Een cruciaal onderdeel van je taken is het aannemen en verwerken van reparatieverzoeken voor dagelijks onderhoud. Je zorgt voor een soepele afhandeling, planning en facturering van deze verzoeken, terwijl je tegelijkertijd verbeterpunten identificeert en communiceert over klantvragen en -processen. Op deze manier draag je actief bij aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Als spil in de organisatie speel jij een sleutelrol in het soepel laten verlopen van klantgerichte processen. Jouw inzet en betrokkenheid dragen bij aan de tevredenheid van huurders en klanten. Met je uitstekende communicatieve vaardigheden en zorgvuldige aanpak bied je klanten professionele en servicegerichte ondersteuning. Bij ons werk je in een dynamische omgeving waar klanttevredenheid voorop staat, met volop mogelijkheden om bij te dragen aan voortdurende verbetering en kwaliteitsborging.



Gevraagd

Voor deze rol zoeken we een kandidaat die aan de volgende criteria voldoet:

  • Beschikbaarheid voor een werkweek van 32 tot 36 uur, zodat je je professionele inzet optimaal kunt benutten.
  • Ervaring van 1-3 jaar in een klantgerichte rol binnen de woningcorporatiebranche. Dit maakt je bekend met de specifieke behoeften van huurders en klanten in deze sector.
  • Bekwaamheid in het afhandelen van klachten en/of reparatieverzoeken. Jouw vaardigheid in het behandelen van klantvragen en -verzoeken is van grote waarde voor deze functie.
  • Kennis van één of meerdere veelgebruikte CRM-systemen, zoals Unexus, Iris & Empire. Dit geeft je een voorsprong in het efficiënt beheren en registreren van klantinformatie.

Met jouw ervaring en competenties ben je klaar om bij te dragen aan een positieve klantbeleving binnen onze organisatie. Als lid van ons team krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de efficiënte en klantgerichte dienstverlening van onze woningcorporatie.



Aanbod

Bij Continu staan we klaar om jou persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen. We geloven in de kracht van een landelijk netwerk en bieden jou toegang tot een gemotiveerde groep collega's, zowel intern als extern. Samen vormen we een hecht team dat zich inzet voor succes en groei.

Als het gaat om beloning, bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring en inzet. Het salaris start in schaal F en varieert van € 2.831,- tot € 3.438,-, afhankelijk van de relevantie van jouw werkervaring.

Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. We hechten veel waarde aan persoonlijke groei en bieden diverse mogelijkheden voor training en opleiding. Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal, zodat je jouw carrière kunt uitbouwen en jouw talenten volledig kunt benutten.

Als je op zoek bent naar een organisatie die in jou investeert en waar je onderdeel bent van een dynamisch netwerk van professionals, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een succesvolle en veelbelovende toekomst.



Bedrijfsomschrijving

Werken in de woningcorporatiesector is bijzonder en leuk! Je draagt een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. woongenot. leefbaarheid in de wijk. Dat maakt je werk bijzonder.Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. En voor de corporaties die deze professionals graag in huis halen. Vast of interim. Op MBO, HBO of WO niveau. Want dat is ons vak al meer dan 25 jaar. Professionals en woningcorporaties bij elkaar brengen. De perfecte match tot stand brengen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in