+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Poeldijk.
Laad meer vacatures

Administratief Medewerker Uitzendbureau, Westland, 32-40 uur, parttime/fulltime Poeldijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Watch Out

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken iemand die ons team kan versterken met administratief werk. Je komt bij een uitzendbureau dat vooral in de tuinbouw en AGF werkt. Je werkt met een jong team en hebt verschillende taken. Je begint met salaris- en personeelsadministratie, maar je kunt ook groeien in marketing, commercie of HR. Je helpt uitzendkrachten met contracten, verzekeringen en meer. Ook doe je financiële taken en praat je veel aan de telefoon. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor het Westlandse Uitzendbureau Watch Out zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die het administratieve team kan aanvullen. Dagelijks zijn ze bezig om hun klanten in de branches tuinbouw en AGF te voorzien van het juiste personeel.

Jij komt terecht in een jong team dat bestaat uit 4 collega’s inclusief jou. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de salaris- en personeelsadministratie, maar hiernaast pak je ook andere administratieve taken op. Naast de administratieve taken zijn er diverse doorgroeimogelijkheden richting marketing, commercie en HR. Dit is helemaal afhankelijk van jouw interesses en ambitie.

Wat ga jij doen?
Jij gaat de uren- en salarisadministratie bijhouden. Verder regel jij van alles voor de uitzendkrachten. Je kan hierbij denken aan: contracten, verzekeringen, medische afspraken, huisvesting en nog veel meer.

Andere werkzaamheden zijn:
  • Financiële administratieve werkzaamheden;
  • Telefonisch contact (zowel intern en extern).


Gevraagd

Wie ben jij?
Binnen Watch Out heerst een echte Westlandse aanpakkers mentaliteit. Je bent nuchter, direct en houdt wel van een beetje humor. Jij kan goed samenwerken en communiceren met jouw collega’s. Je bent leergierig en pakt snel nieuwe dingen op. Daarnaast kan jij ook goed zelfstandig werken. Verder kan jij een woordje Engels.

Aanbod

Dit zoek jij verder in een baan
Watch Out is gevestigd in een prachtig nieuw kantoor wat van alle gemakken voorzien is. Jij komt terecht in een hecht team waar een gezellige sfeer hangt. Regelmatig luncht het team met elkaar en de week wordt met elkaar afgesloten tijdens de vrijdagmiddagborrel. Daarnaast zijn er regelmatig bedrijfsfeestjes en -uitjes. Tot slot wordt er ook aandacht besteed aan jouw ontwikkeling en bieden zij de mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen.
  • Doorgroeimogelijkheden richting marketing, commercie en HR.
  • Premievrije pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Werktijd: ma-vr van 08:00 – 17:00 uur
Wie is Iezie Werkt?
Iezie Werkt brengt talent en bedrijven samen tot een passende match, waarbij de persoonlijkheid en bedrijfscultuur centraal staan. Via ons netwerk helpen wij jou aan een passende vaste baan (fulltime of parttime).
___
Vragen? Neem voor meer info contact op met Anna Nieburg via telefoon: 0174-405428 of via whatsapp: +31174405428
Bekijk de vacature ook op onze website:
❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in