+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Accountmanager New Business & Relations Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dutch Crowd Security

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een ‘Accountmanager New Business & Relations' (PT / FT)
Vind jij het leuk om relaties op te bouwen met opdrachtgevers? Krijg je energie van deals sluiten en het in goede banen leiden van het gehele salestraject? Dan zoeken wij jou als enthousiaste Accountmanager die ons team komt versterken!

Waarom zou je bij ons Accountmanager worden?
Omdat je op je best bent wanneer je onderweg gaat naar opdrachtgevers om hen te overtuigen met Dutch Crowd Security in zee te gaan. Je bent uitstekend in staat relaties te onderhouden en uit te bouwen. Als accountmanager zorg je ervoor dat potentiële opdrachtgevers zich gehoord en gewaardeerd voelen en voorzie jij ze van het juiste advies. Snel schakelen met de diverse interne afdelingen over de inzet van beveiligers voor de nieuwe opdrachtgevers is voor jou een peulenschil.
En uiteraard omdat jij een enthousiaste, prestatiegerichte en commerciële accountmanager bent die met passie en doorzettingsvermogen potentiële opdrachtgevers weet te overtuigen!

Waar ga je werken?
Dutch Crowd Security heeft jarenlange ervaring in veiligheids- en beveiligingsdiensten in diverse branches, met landelijke dekking maar met een lokaal karakter. Bij Dutch Crowd Security werken we met een groeiend maar gebalanceerd en hecht team. Naast hard (samen)werken om de doelstellingen te behalen, bestaat er voldoende ruimte voor plezier, ontspanning en een lolletje op zijn tijd. De Vrijmibo is ons niet onbekend en op zijn tijd organiseren wij borrels, etentjes en leuke teamuitjes.
We werken vanuit een luxe kantoorruimte met eigen parkeergelegenheid en gelegen pal naast het treinstation van Purmerend. De reiskosten worden uiteraard aan je vergoed. Daarnaast ontvang je een eigen laptop en mobiele telefoon zodat je altijd en overal zaken kunt doen.
Bij ons geen gedoe met opbouw van vakantie uren; bij Dutch Crowd Security heb je onbeperkt verlof. Welzijn van iedereen binnen onze organisatie is erg belangrijk en we geloven dat wanneer je vrij bent het opnemen van vakantie je een betere balans tussen werk en privé zult ervaren. Bovendien stimuleert het om af en toe een korte break van werk te nemen als dit gewenst is.
Voor wat hoort wat; als Accountmanager New Business & Relations ontvang je uiteraard een uitstekend salaris. Wat vind jij dat je bij ons zou moeten verdienen? Laat het maar weten. We dagen je graag uit om zelf over een realistisch salarisvoorstel na te denken. Pensioen is sowieso geregeld voor je bij ASR – het beste pensioen van Nederland. Ook krijg je 8% vakantiegeld en hebben wij een mooie bonusregeling o.b.v. de salestargets die je bij ons haalt. Cursus of training volgen om je skills uit te breiden? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Zijn we een match made in heaven? Dan heb je al snel uitzicht op een vast contract. We houden je graag voor langere tijd bij ons!

Gevraagd

Wat ga je doen als Accountmanager New Business & Relations
Je bent verantwoordelijk voor new business en het genereren van nieuwe zakelijke mogelijkheden. Door jouw commerciële drive en energieke instelling gaat dat zonder moeite. Vanuit ons systeem, telefonisch, per e-mail en/of social media komen nieuwe offerte aanvragen binnen. En vanaf dat moment begint het voor jou het salestraject! Je benadert proactief potentiële klanten, inventariseert hun wensen en tegelijk houdt je je ogen altijd open voor nieuwe kansen op salesgebied. Je gaat waardevolle salesgesprekken aan , onderhoudt actief contact met de opdrachtgever en zorgt voor een goede opvolging. Uiteraard werk je uitstekend samen met je directe collega's.
Ook voor een koude acquisitie draai jij je hand niet om. Je laat je sowieso niet met een kluitje het riet sturen.
Een complexe offerte opstellen? Als Accountmanager New Business & Relations neem je graag zelf initiatief. Je herkent kansen en weet deze goed te benutten.
Kortom, als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het gehele sales traject; van het eerste contact tot het sluiten van de deal.

Wie ben jij?
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een commerciële functie.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met de beveiligingsbranche, maar bent in ieder geval bereid je kennis van de branche snel eigen te maken.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Het is een pré als je ook een afgeronde HBO opleiding hebt in een commerciële richting.
  • Je bent gedreven, resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.
  • Je denkt in mogelijkheden en kansen.
  • Je bent een doorzetter met een natuurlijke overtuigingskracht en hebt goede onderhandelingsvaardigheden.
  • Sowieso zijn jouw communicatieve vaardigheden uitstekend.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
  • Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer om Purmerend.
  • Avonden en weekenden zijn zeer belangrijk in de beveiligingsbranche. Bij calamiteiten kunnen opdrachtgevers jou ook buiten kantoortijden bereiken.


Aanbod

Zie jij jezelf al deals sluiten bij ons? Solliciteer dan!
Dit gaat het makkelijkst direct via de site. Maar je kunt je sollicitatie uiteraard ook per mail sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Stuur dan ook je motivatie en cv mee en we beloven dat we zo snel mogelijk bij je terug komen.
Heb je vooraf vragen omtrent het sollicitatieproces, dan kun je contact opnemen met één van onze HR Adviseurs via 085 8229 600.
Wil je meer weten omtrent de functie, dan kun je contact opnemen met Glenn Zeilemaker, General Manager via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 36 51 76 55.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in