+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Purmerend.
Laad meer vacatures

Accountmanager in Purmerend Purmerend

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

NassFlex

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

NassFlex is op zoek naar een accountmanager die houdt van bouwen en groeien. In deze rol werk je elke dag aan het beheren van relaties, het vinden van nieuwe kansen en het helpen van professionals in hun carrière. Je zult veel op pad zijn, zowel om bestaande partners te zien als om nieuwe te vinden. Als je van sales houdt en graag samenwerkt met anderen, is dit jouw kans. Je speelt een belangrijke rol in het succes van NassFlex. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

NassFlex staat bekend om zijn kwalitatieve dienstverlening in uitzend-, detachering- en wervingsprocessen. Met een sterke focus op de ontwikkeling van zowel onze klanten als onze medewerkers, streven we naar het creëren van duurzame relaties en succesvolle carrières. NassFlex, zoekt een dynamische accountmanager om ons team te versterken. Ben jij gedreven om nieuwe relaties te bouwen en bestaande relaties naar een hoger niveau te tillen? Heb je een passie voor sales en ben je klaar om een sleutelrol te spelen in de groei van NassFlex? Dan is dit de kans voor jou! Jouw dag bij NassFlex: Als Accountmanager bij NassFlex is geen dag hetzelfde. Je zult: Accountmanagement: Relaties met onze partners beheren en onderhouden, hun tevredenheid zorgen en vertrouwen uitbouwen. Relatiebeheer en netwerken: regelmatig bezoeken brengen aan onze partners en uitbreiden van je netwerk om nieuwe kansen te identificeren. Acquisitie: proactief benaderen van prospects en het ophalen van vacatures die aansluiten bij ons netwerk van professionals. Begeleiden sollicitatietrajecten: professionals ondersteunen gedurende het gehele sollicitatieproces. Zelfstandig nieuwe klanten werven, onderhandelen over samenwerkingsovereenkomsten, en deals sluiten. Bijdragen aan verbeteringsprocessen, salesactiviteiten en introducties Collegiaal samenwerken, zowel intern als extern, wat essentieel is voor succes in deze rol.

Gevraagd

Wie zoeken wij? Een ervaren sales professional met een passie voor relatiebeheer en het sluiten van deals. Iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift. Een netwerker die het belang van klanttevredenheid en relatiebeheer begrijpt. Een teamspeler die ook zelfstandig initiatief neemt en verantwoordelijkheid draagt.

Aanbod

Wat bieden wij? Een competitief salaris tussen € 2.750 – € 4.250. Een 12-maanden contract met de intentie tot een langdurige samenwerking. Een lease auto en tankpas voor zakelijk en privégebruik. Een telefoon en laptop/tablet om je functie optimaal uit te voeren. Groeimogelijkheden. Bij NassFlex geloven we in de kracht van professionele ondersteuning. Ontdek de mogelijkheden en zet samen met ons de volgende stap in jouw carrière als Accountmanager bij NassFlex! Hoe solliciteer je: Solliciteren is eenvoudig! Stuur je CV en motivatiebrief via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op +31 299 849 735.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in