+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ravenstein.
Laad meer vacatures

Schilder Ravenstein

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder richt je je op onderhoud en renovatie, waarbij je een breed scala aan taken uitvoert, variërend van exclusieve schilderwerken tot houtrotreparaties en monumentaal onderhoud.


Ben jij het?

Met ervaring als schilder, met de nadruk op renovatie en onderhoud, dien je een schildersopleiding te hebben afgerond en/of praktijkervaring te hebben opgedaan. Je draagt verantwoordelijkheid naar opdrachtgevers toe. Het bezit van een rijbewijs is sterk aanbevolen, evenals een VCA-certificaat. Het VCA-certificaat kan echter ook via ons worden behaald of vernieuwd.


Wat wij bieden

Op basis van jouw kennis, vaardigheden en ervaring stellen we, conform de schilders-cao, een salaris vast tussen €2.600,- en €2.900,- bruto per maand, met de keuze tussen wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Je bouwt pensioen via een pensioenregeling naar eigen keuze, en bij goed functioneren kun je snel uitzien naar een vast contract. We willen dat je snel aan de slag gaat bij een passende opdrachtgever waar je met plezier kunt blijven werken. Meerdere keren per jaar ben je welkom om kosteloos cursussen te volgen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Als extra beloning verzamel je punten met elke werkdag, in te wisselen voor leuke cadeaus, van gereedschappen tot complete weekendjes weg. Bovendien kijken wij, samen met jouw collega's van Faber, uit naar jouw aanwezigheid op de jaarlijkse barbecue en kerstborrel.


Waar jij werkt

Als vakkracht bij Faber word je geplaatst bij een opdrachtgever die perfect bij jou past en projecten heeft in jouw buurt. We zijn elke dag bereikbaar, zodat we samen kunnen zorgen dat je met plezier en zelfvertrouwen aan het werk bent. Aarzel niet, neem snel contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij voor jou in petto hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in