+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rhoon.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht groep 7 Rhoon

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ExcellentFlex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij de rots in de branding voor deze fijne groep 7 voor 3 of 4 dagen per week in Rhoon? De deur staat open om een dagje mee te kijken binnen de school.


Groep 7

Het is fijn werken met deze groep 7 (van 16 leerlingen), waar de leerlingen al bekend zijn met eigenaarschap. De verwerking van de lesstof verloopt via Gynzy op Chromebooks. Hierdoor kan je snel inspelen op de ontwikkeling van de leerlingen. OGO staat nog in de kinderschoenen, maar in de middag wordt er wel al thematisch gewerkt. Heb je nog geen ervaring met OGO is dat geen probleem. Naast je werken ervaren parallel collega's, waar altijd de deur voor je open staat. Een fijne school om te werken en misschien wel te blijven! Jouw werkdagen zijn in overleg 3 of 4 dagen, maandag t/m woensdag of maandag t/m donderdag).


De school

Deze christelijke basisschool in Rhoon bestaat uit 15 groepen en een team van ongeveer 30 professionals. Op deze school is de bijbel niet enkel een boek om uit te lezen en te vertellen, maar vooral een boek om naar te leven. Dit wordt onder andere gedaan door samen te werken aan de ontwikkeling van de kinderen. Door kinderen zelf, hun vriendjes en vriendinnetjes, de ouders, professionals en externe partijen. Transparante communicatie, wederzijds respect, gelijkheid en verantwoordelijkheid zijn hierbij belangrijk. In het team zijn meerdere experts aanwezig, zoals een taal- en rekenspecialist,, didactisch coach, muziekspecialist, maar bijvoorbeeld ook een expert op gebied van gedragsproblemen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het onderwijs en help je elkaar. Eigenaarschap dus; zowel in het team als bij de leerlingen. 


Dit bieden we jou!
  • Korte lijntjes met jouw eigen persoonlijke contactpersoon (met ervaring in het onderwijs); iemand waar je altijd met je vragen bij terecht kan (ook over inhoudelijke onderwijsvragen); 
  • Salaris conform de CAO van het primair onderwijs en afhankelijk van jouw bevoegdheid; €3301 - €5030 per maand op fulltime basis; 
  • Jouw reiskostenvergoeding is minimaal conform CAO PO; 
  • Eindejaarsuitkering in december; 
  • Je ontvangt in mei jouw verdiende vakantiegeld; 
  • Uiteraard word je in de vakanties tijdens deze opdracht doorbetaald; 
  • Na 8 gewerkte weken start jouw pensioenopbouw; 
  • Bring a friend; start er iemand via jou bij ExcellentFlex laten we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en belonen we je hiervoor! 
Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Wij gaan graag het gesprek met je aan en kijken uit naar jouw sollicitatie! Heb je toch nog vragen, Neem voor meer info contact op met: Miranda via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in