+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).
Laad meer vacatures

Medewerker Helpdesk Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bezorgsupport

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie is elke dag anders. Je werkt zelfstandig, maar overlegt ook veel met collega's. Je begint met het bekijken van belangrijke zaken van de vorige dag en helpt klanten met vragen. Tijdens de dagelijkse bijeenkomst bespreek je met je team wat er moet gebeuren. Je helpt ook een klant in de showroom en zorgt dat alles goed gaat. Daarna werk je aan verschillende taken, zoals telefoontjes beantwoorden en problemen oplossen. Je sluit de dag af door alles netjes te documenteren. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw toekomstige werkdag
Geen dag is hetzelfde. Iedere oplossing is anders en meedenken wordt gewaardeerd. Bij deze baan wordt een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar sparren met je collega’s hoort er ook bij. Goede combi toch?
Het doorlopen van de cases van de afgelopen avond/nacht staat op de planning, waarbij je kijkt naar eventuele urgente zaken die direct aangepakt moeten worden. Na deze eerste taken sta je klaar om twee vragen van klanten te beantwoorden die zijn binnengekomen via het ticketsysteem. De dagelijkse stand-up volgt, waarin je met je collega’s de dag doorneemt en samen eventuele hulpvragen bespreekt.
Voor de lunch verwelkom je een klant in de showroom die wat hardware komt ophalen. Je ontvangt de klant vriendelijk en zorgt dat hij tevreden vertrekt. Na de lunch handel je enkele telefoontjes af en bereid je hardware voor die binnenkort wordt ingezet bij de installatie van een nieuw project.
In de middag neem je de tijd om je collega van de avonddienst, die vanuit huis werkt, te bellen. Hierbij draag je belangrijke zaken over, zoals lopende problemen van de dag of taken die voorbereid moeten worden voor morgen. Je zorgt voor een gestructureerde overdracht, zodat je collega goed voorbereid aan zijn avonddienst kan beginnen.
Tussen al deze activiteiten neem je voortdurend eerstelijns IT-vragen aan, via telefoon, WhatsApp, of e-mail. Het monitoren van processen en proactief verhelpen van storingen blijft een lopend proces. Troubleshooting op het gebied van systeembeheer, VoIP en kassasystemen staat continu op de agenda om een soepel verloop te waarborgen.
Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alle klantinteracties zorgvuldig worden gedocumenteerd en bijgewerkt in de CRM-applicatie. Met een voldaan gevoel sluit je de werkdag af, wetende dat je opnieuw waardevolle ondersteuning hebt geboden aan de klanten op het gebied van technologie.

Gevraagd

Dit ben jij
  • Je beschikt over een diploma op MBO 3 of 4 niveau in de richting van ICT;
  • Je bent 1x in de 4 à 5 weken beschikbaar voor een avond- en weekenddienst waarbij je overdag vrij bent, klinkt als een goede deal toch?;
  • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en/of Duitse Taal goed in woord en geschrift;
  • Jij staat van nature in de probleemoplossende modus, toont initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.


Aanbod

Hard werken loont!
Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract, maar de intentie is om iemand vast in dienst te nemen. De salarisindicatie is afhankelijk van kennis en ervaring en Bezorgsupport gaat daarom graag het gesprek met je aan om dit te bespreken. Daarnaast heb je recht op de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • 23 vakantiedagen + wanneer je het avond- en weekendrooster ingaat, krijg je 8 vakantiedagen extra per jaar;
  • 8% vakantiegeld
  • Een pensioenregeling aanwezig, waarbij je een extra percentage op je salaris gestort krijgt, die je vervolgens zelf kan sparen.
Er zijn veel mogelijkheden om je kennis te vergroten d.m.v. het volgen van cursussen. Je komt te werken in een echt familiebedrijf waar jaarlijks een BBQ en een teamuitje plaatsvindt. En niet geheel onbelangrijk; er wordt hard gewerkt, maar het is er ook ontzettend gezellig!

Bedrijfsomschrijving

Met meer dan 37 jaar ervaring is Bezorgsupport dé partner voor kassa's, connectiviteit en ICT-oplossingen in de branches horeca, retail en zakelijke dienstverlening. Als persoonlijk aanspreekpunt streven zij ernaar om alle technologische behoeften binnen verschillende organisaties te vervullen.
Of het nu gaat om een geavanceerde kassasysteem, naadloze connectiviteit of op maat gemaakte IT-diensten, Bezorgsupport biedt een uitgebreid portfolio van oplossingen. Het team van 11 professionals staat dagelijks voor hun klanten klaar om te ondersteunen bij kassa- en ICT-vraagstukken, met als doel het bedrijf soepel te laten draaien. In verband met de aanhoudende groei zijn zij op zoek naar een nieuwe collega op de helpdesk afdeling. Er werken op dit moment 4 gemotiveerde medewerkers op de helpdesk die staan te springen om een nieuwe collega! Durf jij de uitdaging aan?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in