+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Commercieel/Administratief medewerker (Vaste dienst) – Roosendaal Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wil jij het verkoopproces gaan begeleiden van zowel woningen als bedrijfsmatige objecten uit de eigen vastgoedportefeuille? Dan komen wij graag met jou in contact!


Je gaat je bezighouden met het samenstellen van de verkoopdossiers, je doet zowel de voorinspecties als eindinspecties wat betreft de opleveringen van de woningen. Je houdt deadlines in de gaten, je beoordeelt de koopovereenkomsten en indien nodig stel je deze ook op. Verder heb je regelmatig mondeling en schriftelijk contact met beleggers en makelaars en je bent onderdeel van een klein team.



Gevraagd

Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma richting administratie en een makelaars diploma met minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen een makelaarskantoor. Je bent woonachtig in de regio Roosendaal en hebt kennis in de betreffende regio’s. Je bent in het bezit van een rijbewijs en fulltime beschikbaar.



Aanbod

Het betreft hier een dienstverband direct bij de opdrachtgever. De opdrachtgever biedt een uitstekend salaris en een uitdagende en zelfstandige functie. Je krijgt een auto van de zaak.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731


Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jou C.V., je competentieprofiel, je persoonlijke eigenschappen, je wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jou toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Het betreft hier een grote particuliere vastgoedonderneming die opgericht is in de jaren 70. De organisatie voert het volledige beheer over de eigen portefeuille bestaande uit  winkels, winkel centra, woningen, bedrijfsruimten en kantoren. Het werkgebied bevindt zich vooral in Roosendaal. Ook is de organisatie actief in Duitsland waar ze beleggingen hebben door heel het land. Verder heeft de organisatie circa 90 gespecialiseerde medewerkers die dagelijks zorgen voor handhaving én waar mogelijk verbetering van kwaliteit en serviceverlening.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in