+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Commercieel medewerker binnendienst Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in een veelzijdige rol als commercieel medewerker binnendienst bij een mkb bedrijf waar jouw inzet direct bijdraagt aan het succes. Geniet van de informele sfeer, de vrijheid in je functie en de kans om jezelf te ontwikkelen met aangeboden opleidingen, waaronder taalcursussen. Werk in een klein, hecht team en draag bij aan zowel het administratieve proces als het binnenhalen en behouden van klanten, voornamelijk in het buitenland. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Gefeliciteerd! Jij bent bij één van de leukste vacatures van heel Tempo-Team beland. Dit mkb bedrijf heeft ontzettend veel te bieden. Een fijne, gezellige, informele werksfeer waar hard gewerkt én gedold kan worden met elkaar. Je krijgt een contract direct bij het bedrijf zelf. Je verdient een lekker salaris én hebt veel vrijheid in de functie. Overgehaald? Ik wel.

Wat bieden wij jou
  • Een goed salaris wat gebaseerd wordt op ervaring
  • Verbeteren? Ze bieden opleidingsmogelijkheden
  • Een contract direct bij het bedrijf zelf!
  • Samen met een klein team ga jij aan de slag
  • Informele, gezellige, platte organisatie
  • Taalcursus volgen? Dat kan!
Wie ben jij

Jij vindt het prettig om in een informele werkomgeving te werken. Als commercieel medewerker binnendienst spreek jij vloeiend de Engelse en Nederlandse taal. Ook:

  • Spreek jij een aardig woordje Duits óf een andere vreemde taal;
  • Ben jij commercieel ingesteld;
  • Haal jij er energie uit het bedrijf mee naar een hoger niveau te tillen!
Wat ga je doen

Jij gaat aan de slag in een functie van commercieel medewerker binnendienst. Je bent veel in contact met klanten in het buitenland. Denk aan Litouwen, Letland, Estland, Polen, Roemenie en Bulgarije. Super fijn als jij een aardig woordje in een vreemde taal spreekt, dus. Je functie bestaat voor zo'n 70% uit administratief werk verrichten. Alles rondom de orders moet uiteraard goed in het systeem worden verwerkt. Daarnaast heb je ook veel mailcontact met klanten in zowel binnen als buitenland. Zo'n 30% van de tijd ben jij bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten. Gelukt? Yeah. Credits naar jou! Samen met het team maken jullie het waar en zorgen jullie dat de order op tijd de deur uitgaat. Last but not least: Ook het onderhouden van de klanten is een belangrijk onderdeel van jouw functie.

Waar ga je werken

Jij komt te werken op de Borchwerf in Roosendaal. Tussen het tal van bedrijven zit dit mooie mkb bedrijf gevestigd. Opvallen doet het vanaf de buitenkant niet. Maar ik kan je zeggen dat het binnen de 4 muren een echte parel is. Het team bestaat uit twee collega's in het magazijn, Éen collega op de finance afdeling. De eigenaar én zijn rechterhand. De zaken gaan goed, dus ze zijn op zoek naar iemand ter uitbreiding ;).

Sollicitatie

Ben jij wel aan de slag in deze functie als commercieel medewerker binnendienst? Solliciteer dan direct door op de sollicitatieknop te klikken! Wij spreken je snel.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in