+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Eerste medewerker winkel Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kanjers! Uitzendbureau Roosendaal

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 13,82 - € 15,15 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

We zoeken een teamspeler die van leidinggeven houdt en graag samenwerkt. Als Eerste Medewerker werk je niet alleen in de winkel, maar help je ook het team en stuur je hulpkrachten aan. Je zorgt dat alles goed loopt, van de verkoop tot het begeleiden van nieuwe collega's. Je maakt de winkel mooi, helpt bij de kassa en zorgt dat iedereen fijn kan werken. Plus, je zoekt altijd naar manieren om het werk nog beter te doen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste medewerker die van aanpakken weet, die energie haalt uit het aansturen van medewerkers en begeleiden van hulpkrachten? Houd jij van structuur aanbrengen in het team en ben jij iemand die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van collega’s? Dan ben jij de persoon waar we naar opzoek zijn!Voor de vestiging in Roosendaal zijn we op zoek naar een Eerste Medewerker voor 32 uur per week.Wat ga jij dan allemaal doen in jouw nieuwe rol?- Als 1e medewerker draai je niet alleen mee op de winkelvloer, maar ben je ook de rechterhand van de teamleider en werk je intensief samen met de andere 1e medewerkers;- Je zorgt voor een adequate werkverdeling;- Het organiseren van de inrichting en verkoop van goederen in de winkel;- Het beoordelen en prijzen van goederen;- Het begeleiden van hulpkrachten en hen ondersteunen bij hun ontwikkeling op de werkvloer. Denk hierbij aan stagiaires, mensen vanuit de dagbesteding en kandidaten vanuit (re)-integratietrajecten;- Je signaleert en rapporteert aan de teamleider;- Je bent continu bezig met het verbeteren van de kwaliteit van de werkprocessen en het ontwikkelen van mensen;-Kassawerkzaamheden en het registeren van goederen in het registratiesysteem;- Je zorgt ervoor dat de winkel op orde blijft;- Je springt bij op andere afdelingen, indien nodig.

Gevraagd

Wat heb jij in huis?- Je beschikt over (enige) leidinggevende kwaliteiten;- Je bent bereidt om een intern opleidingstraject vanuit onze klant te volgen;- Je bent een actieve aanpakker die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken;- Je vindt het leuk om fysiek en actief bezig te zijn;- Je bent representatief en gestructureerd in je werk;- Je bent verantwoordelijk, klantvriendelijk, integer en flexibel;- Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven;- Daarbij heb je affiniteit met 2e hands goederen.

Aanbod

Werkdagen en werktijden: maandag t/m vrijdag en zaterdag om de week, van 08:30 uur tot 17:00 uur.Bruto salaris: Na het behalen van het interne opleidingstraject wordt je ingeschaald in loonschaal 5. Inschaling loonschaal 4/5: tussen €13,82 en €15,15 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.Reiskostenvergoeding: vanaf 10 km (postcode-postcode), € 0,23 per gereisde km.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in