+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Verkoopbinnendienst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

LKQ Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Weet jij hoe je een optimale service biedt aan onze klanten? En ben jij altijd op zoek naar commerciële kansen? Dan spreken we je graag over de functie van Medewerker Verkoopbinnendienst (32-40 uur) bij LKQ op de afdeling ordersupport in Rotterdam!

Wat ga je doen?
Als Medewerker verkoopbinnendienst bij LKQ, ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij ervoor dat de klant een optimale service krijgt. Onze afdeling ordersupport beantwoordt vragen over o.a. het assortiment van auto-onderdelen, leveringen, voorraadbeschikbaarheid, speciale bestellingen, prijzen en offertes. Met een ultiem klantgerichte instelling weet jij de vraag van de klant op juiste waarde te schatten en bedien je onze klanten zodanig dat de klant het juiste product bij ons besteld.

Ga jij een stapje verder voor de klant? Naast de eerstelijns dienstverlening die je biedt richting de klant, heb je een nauwe samenwerking met de buitendienst. Je ondersteunt actief bij relatiebeheer van onze vaste klanten en je signaleert commerciële kansen. Aangezien de branche zich in een hoog tempo ontwikkelt zijn wij continue op zoek naar verbetering. Of je nu kansen voor verbetering ziet in het proces of in het assortiment, LKQ bied je de ruimte om proactief onze dienstverlening te verbeteren.

Tijdens een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met/ ben jij:
•    De klanten adviseren over onze producten en dienstverlening
•    De orders verwerken en controleren
•    Retour aanvragen afwikkelen

Wie zoeken wij?
Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met empathie en een luisterend oor voor de klant. Je bent in staat de klantvraag snel op te lossen en denkt hierbij altijd verder. Herken jij jezelf daarnaast in onderstaande kenmerken? Solliciteer dan direct!

•    Mbo+ werk/denkniveau
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal
•    Je bent servicegericht en communicatief vaardig
•    Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving
•    Beheersing van Excel is een pre

Wat bieden wij?
Als Medewerker Verkoop Binnendienst in Rotterdam krijg je een uitdagende functie met een grote diversiteit aan vraagstukken. Het ene moment ben je bezig met het verwerken van bestellingen, het andere moment ben je druk aan het schakelen met andere afdelingen zoals logistiek, inkoop of product management. Daarnaast kom je terecht in een grote, internationale organisatie met een open en informele werksfeer. Door de grootte van de organisatie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen. In die dynamiek vind je arbeidsvoorwaardelijk bij ons:

•    Een salaris tussen de €2.500 - €3.000 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een thuiswerkregeling (€4,- per dag), uitstekende pensioenregeling, korting op diverse verzekeringen en deelname aan bedrijfsfitness
•    25 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om voordelig extra verlofuren te kopen
•    Een persoonlijk keuzemenu, hiermee heb je de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op persoonlijke omstandigheden en wensen

Wie zijn wij?
LKQ Benelux-France is onderdeel van LKQ Corporation. Vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk leveren we zo’n 250.000 verschillende auto-onderdelen aan onze opdrachtgevers. Wij beleveren onze opdrachtgevers secuur en razendsnel. Bovendien lopen we graag voorop in de markt en werken we actief en innovatief aan de toekomst van onze organisatie! Wij staan nooit stil en zijn continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Daarnaast zitten wij in een sector die de komende jaren een transformatie ondergaat en zijn wij een veranderende organisatie waar nog zeker niet alles volledig is uitgekristalliseerd. Hierdoor zijn er binnen onze organisatie een tal van mogelijkheden om door te groeien!   

Meer informatie & solliciteren
Enthousiast geworden over deze baan? Ben jij onze nieuwe Medewerker verkoopbinnendienst in Rotterdam? Stuur ons dan je cv en motivatie via de button 'Solliciteer'. Eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Fahima Botman (Manager verkoopbinnendienst) via telefoonnummer 06 83553430.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in