+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Autotechnische medewerker verkoopbinnendienst Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LKQ-Fource

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.221 - € 3.523 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Een baan waarbij je de hele dag kunt praten over jouw hobby; auto onderdelen. Gepassioneerd breng jij jouw kennis over aan de klant. Dat maakt het dat de functie van technisch commercieel medewerker bij LKQ in Rotterdam op jouw lijf staat geschreven! Jouw diepgaande kennis van auto onderdelen, zorgt voor de versnelling van ons succes . Een diagnose stellen over mechanische- of elektronische systemen? Geen probleem, jij weet de oplossing te vinden. Communicatief als jij bent, geef je de klant het juiste advies in begrijpelijke taal. Zo help je de klant weer snel en goed op weg. Hiervoor wordt je natuurlijk ook goed beloond. Denk hierbij aan een uitstekend salaris tussen de €2.221,47 - € 3.523,24 afhankelijk van jouw kennis en ervaring uitzicht op een vast contract en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, collectieve verzekering. We schakelen snel door….

Gevraagd

Jouw dagelijkse werkzaamheden
Iedere ochtend bij binnenkomst is jouw accu bij LKQ in Rotterdam helemaal opgeladen. Met voldoende brandstof voorzie jij klanten van autotechnische adviezen. Jij weet op iedere klantvraag zonder aarzelen een passende technische oplossing aan te dragen, zodat je de klant gelijk de goede richting opstuurt.. Voor jou staat service op nummer één. Welke vraag de klant ook heeft. Jij weet altijd binnen no time, zonder aarzelen de passende technische oplossing te geven en zo de klant de juiste richting op te sturen. Voor jou staat service op nummer één. Het maakt jou niet uit of het nu gaat om het monteren van de producten, storingen verhelpen of garanties. De vraagstelling van de klant weet jij altijd uitstekend in te schatten, zodat de klant het juiste product besteld. De klanten reik jij de juiste technische oplossing aan. Het ene moment geef je technische adviezen en het andere moment ben je met het logistieke team aan het schakelen, om vandaag nog een product richting de klant te navigeren. Jij bent weer blij als de bestemming is bereikt. Let’s move on!

Meer over de werkzaamheden:
• Je adviseert de klanten over de producten en de dienstverlening
• Je adviseert de klanten bij montage of storingen
• Je adviseert de klant met technische vraagstukken
• Je vraagt technische schema's op en levert ze aan
• Je wikkelt garantie aanvragen af

Je wordt door de klanten over jouw inzet gewaardeerd. Zij delen graag over hun ervaring met jou bij LKQ in Rotterdam. Je hebt de klant weer eens zo ontzettend goed te woord gestaan! Een duidelijke uitleg gegeven, écht top en professioneel! Weer een tevreden klant. Kijk! En dát is waar jij het allemaal voor doet.

Meer over LKQ
LKQ Benelux France is een innovatief onderdeel van de LKQ Corporation dat auto-onderdelen levert vanuit 120 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. We bieden een assortiment van ongeveer 250.000 verschillende auto-onderdelen en streven ernaar onze diensten continu te verbeteren en aan te passen aan de veranderende markt. Naast auto-onderdelen, hebben we diepgaande kennis van banden, olie en vloeistoffen, gereedschap en uitrusting. We waarderen de expertise van ons team en bieden de juiste route naar carrièregroei.

Jouw team
LKQ staat voor kwaliteit. Wij onderscheiden ons door het breedste assortiment, een unieke online catalogus en een zeer sterke logistieke dienstverlening en unieke concepten voor de markt.

Als het gaat om collegialiteit, dat zit helemaal goed binnen jouw team! De afdeling technische binnendienst bestaat uit ongeveer 30 collega's. Samen werken we vol enthousiasme, wordt er natuurlijk ook hard gewerkt maar er is altijd tijd om samen grappen te maken en gezelligheid. We fixen samen de klus. Dát is wat de werksfeer waarin jij komt te werken.


Aanbod

Jouw drive
Jij als technisch commercieel medewerker bij LKQ in Rotterdam, bent dé expert als het gaat om auto-onderdelen. Je werkt klantgericht, bent initiatiefrijk en beschikt over een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen. Jij beschikt over de volgende capaciteiten? Dan hebben wij een keurmeester niet nodig! Geef gas op die sollicitatie.

• Minimaal mbo-werk- en -denkniveau
• Afgeronde mbo opleiding richting 1ste monteur
• Ervaring met het sleutelen aan auto’s
• Ervaring met klantencontact
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Jouw keuze
Als technisch commercieel medewerker bij LKQ in Rotterdam heb je een baan boordevol afwisseling. Hebben we het over doorgroeimogelijkheden? You name it! Jij switcht gedurende de dag van klanten adviseren tot aan het afwikkelen van garanties en aflevering van de producten. ’s Ochtends bij binnenkomst, weet jij echt niet wat die dag voor jou in petto heeft. Wij belonen jouw inzet graag en daarom krijg jij het volgende:
• Een salaris tussen de €2.221,47 - € 3.523,24 afhankelijk van kennis en ervaring
• Overeenkomst met de intentie tot een vaste aanstelling
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen met bijkoopregeling, korting op verzekeringen
• Personeelskorting en bedrijfsfitness
• Voldoende doorgroeimogelijkheden door opleidingen en trainingen
En niet te vergeten met ons persoonlijke keuzemenu heb jij de mogelijkheid om een deel van jouw arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke omstandigheden en wensen. Vet!


Uren

40 uur
32 uur bespreekbaar

Salaris

€ 2.221 - € 3.523 p/m
OP basis van relevante kennis/werkervaring
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in