+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Relatiebeheerder Uitzendbranche Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

RINQ

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m
  • 13e maand, Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Het Bedrijf
Onze opdrachtgever biedt innovatieve totaaloplossingen op het gebied van technologische backofficediensten met betrekking tot het verlonen van personeel. Al sinds jaar en dag is dit één van de meest vooruitstrevende en betrouwbare leveranciers binnen een concurrerende markt. Door voorop te blijven lopen door technologische ontwikkeling, beste service en het no nonsene blijven leveren van kwaliteit kunnen we stellen dat je terecht komt bij een A speler binnen dit segment.

Functie omschrijving
Heb jij ervaring in de recruitmentbranche maar vind jij het veel leuker om veel aan tafel te zitten bij klanten? Vind je het bezoeken van zoveel klanten, in gesprek zijn met ondernemers en het uitbouwen van relaties leuk. Ben je daarnaast graag baas over jouw eigen agenda? Ben je tot slot op zoek naar een inspirerende (vak) volwassen vooruitloper in de wereld van technologie en backofficediensten (geen uitzendbureau) ? Lees dan verder!

Jouw week als Relatiemanager
Je benut je netwerk goed want inmiddels heb je (bijna) iedereen gesproken en is je agenda gevuld met afspraken. Voordat je vertrekt naar je afspraak, plan je nog de laatste afspraken in met jouw relaties. Jouw relaties werken als intermediair, uitzendbureau of detacheerder. Je zet je eigen creativiteit in voor de wijze waarop je relaties benadert. Zodra je aan tafel zit ben jij dé adviseur met een brede kennis van flexibele arbeid en CRM. Samen zoek je naar verbeterpunten, help je relaties met de implementatie van het CRM systeem zoek je naar kansen en mogelijkheden op het gebied van flexibele arbeid.Je werkt in deze rol samen met de Salesmanager, hij/zij is verantwoordelijk voor het binnenhalen van prospects. Eenmaal getekend blijft je het eerste jaar samenwerken bij de klant, waarbij je een belangrijke adviserende rol hebt in bijvoorbeeld de implementatie van ons CRM-systeem. Als Relatiemanager ondersteun je de Salesmanager op organisatorisch vlak. Opdrachtgevers kiezen voor deze partij vanwege het volledig gedigitaliseerde (en eigen ontwikkelde) systeem, brede backoffice formule voor intermediairs, de zeer goede service en de flexibele werkwijze.


Gevraagd

- Je hebt hbo werk en denkniveau
- Je hebt 5-10 jaar werkervaring in een commerciële of relatiemanagementrol
- Je hebt affiniteit met software en systemen
- Je hebt kennis van uitzendcontracten en werkervaring in de uitzendbranche


Aanbod

Wij bieden een functie met uitdaging en diepgang. Je werkt nauw samen met de Sales Manager en binnen jouw rol ligt de focus met name op het behouden en beheren van klanten. Je gaat direct in dienst bij de opdrachtgever, jouw salaris wordt afgestemd op jouw wensen, kennis en ervaring. Dit zal bij een fulltime dienstverband tussen de €4000 en €5000 bruto per maand bedragen. Daarnaast kun je rekenen op een 13e maand, een auto, laptop en telefoon van de zaak en 27 vakantiedagen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in